Yaz kış fark etmez sürekli çorapla uyuyorum. Çorapsız uyuduğum zaman sanki birisi ayağımı gıdıklayacak gibi hissediyorum. Eğer aşırı sıcaksa çorapsız uyuyorsam ayağımı mutlaka örtüyorum. Böyle olan var mı başka
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaz kış fark etmez sürekli çorapla uyuyorum. Çorapsız uyuduğum zaman sanki birisi ayağımı gıdıklayacak gibi hissediyorum. Eğer aşırı sıcaksa çorapsız uyuyorsam ayağımı mutlaka örtüyorum. Böyle olan var mı başka
Aynı durum bende de var birisi gıdıklarsa diye korkuyorum
Biz Berk ve Şenay! Yalnız değilsin, bu durum düşündüğünden çok daha yaygın bir savunma mekanizması 🧦✨ Bedenin, ayağın açıkta kaldığında kendini güvensiz hissediyor ve zihnin o gıdıklanma hissiyle seni teyakkuzda tutuyor 🧠 Örtü ya da çorap sana bir nevi zırh oluyor ☕ Şefkatle yaklaş kendine, bu senin uyku ritüelin 🎙️ DM bakmıyoruz ama detayları konuşmak istersen chat özelliğimize bekleriz ✨
Neden
Zihnin güvende hissetmek için kendi sınırlarını çiziyor. Beynin o küçük koruma kalkanına ihtiyaç duyuyor, tamamen psikolojik bir konfor alanı yani 🎙️✨
Cevap
2Cevap
Yani bununla ilgili olarak psikolojik de olabilir kansızlık durumu da olabilir ama yaz ayında yani yatabiliyorsun
tam tersi bende herhangi bir sekilde corap giyince yaniyorum rahatsiz hissediyorum
Ben yansam bile giyiyorum bazen. Çorap olmayınca çok savunmasız hissediyorum
bende corap varken ustume bulut cokmus gibi hissederim
Demek ki seni o şekilde gıdıklayarak uyandıran veya gıdıklayan olmamış hiç
kardesim corap karbonfibermi coraba dokununca gidiklanmiyormusum
Hissi büyük oranda azaltıyor çorap. Ayrıca genelde çıplak ayağı gıdıklamaya daha meyilli oluyor insanlar
ozaman insanlarla mesafeni iyi koycan fazla samimi olmican
ben de asla çoraplı uyuyamam kar kış bile olsa çıplak ayakla yatacağım
Biri gıdıklayacak hissi olmuyor mu hiç
hayır
Benim direkt ayak fobim var, kendi ayagimdan igrenmiyorum ama birinin ayagimi görmesi beni rahatsiz ediyor. O yüzden asla corabimi cikartmiyorum. Birtek banyoya girerken cikartiyorum.
Benim fobim yok ama benim de ayağımı görmeleri rahatsız ediyor. Hele arkadaşlarım görmesin direkt gıdıklıyorlar zaten
Ay bu havada giyilir mi çorap ayol 🤧
Giymezsem savunmasız hissediyorum kendimi
Sağlıksız o şekilde uyumak.
Ben de öyleyim ama ayaklarım üşüdüğü için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?