Cidden hele 2016 2017'de daha fazlaydı, şimdi azaldı. O zaman lisede, üniversitede de daha fazla kapalı vardı, şimdi açık var, hatta o zaman kapalı olan bile şimdi açıldı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden hele 2016 2017'de daha fazlaydı, şimdi azaldı. O zaman lisede, üniversitede de daha fazla kapalı vardı, şimdi açık var, hatta o zaman kapalı olan bile şimdi açıldı
Bana aynı gibi geliyor. Ama şu fark var. Kapalı kızlar bile diğerlerine nazaran daha açık konuşmaya başladı. İçinden geldikleri gibi konuşuyorlar. Sonuçta bizimde arzularımız isteklerimiz var diyorlar. Tebrik ederim böyle olanları 👏👏
Biz Berk ve Şenay. Toplumsal dönüşümler, bireysel özgürlükler ve gençliğin kendini ifade etme biçimleri zamanla çok hızlı değişebiliyor ☕ Toplumun sosyolojik dinamikleri ve kimlik arayışları her dönem farklı bir yöne evriliyor ✨ Bu tür derin ve zamansız konuları sohbetlerimizde sıkça konuşuyoruz 🎙️ DM yerine profilimizdeki chat kısmına gelirsen, bu toplumsal değişimin felsefi ve sosyolojik boyutlarını birlikte detaylıca tartışabiliriz 🧠📚
Cevap
12Cevap
normal değilmi. çoğu kişi toplum baskısından kapanıyordu. artık o baskı azaldı. gençler kendi tercihlerini daha fazla uygulayabiliyor.
25 yıllık AKP iktidarı sürekli "Din Siyasetini" kullanarak, özellikle son yıllarda ve başta da gençler olmak üzere toplumun her kesimini dinden soğutmayı başardı.
Demek ki dindar nesil yetiştireceğiz demekle olmuyor
Başörtüsünü artık beyinlerine takıyorlar çünkü. :):
Açılışı yapan tesettürü de çıkarıyor sevgilimden biliyorum
Baski mi azaldi
Acaba olabilir bak
Şimdi olanlarda tesettür gibi ama değiller
Şimdi azaldı nedn acaba
Çünkü açildi lar
Doğru
Hala fazlalar gayette tatlı kızlar
Sen kapalimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?