Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Sadece hatırlatma; ruhları şad olsun, Atatürk ile beraber Türkçe'mizi hazırlayan dil ve bilim ekibinin, atalarımızın kemiklerini sızlatmayalım. "Prime dönemi" Türkçe'mizde; en iyi döneminiz, zirve döneminiz, en parlak döneminiz veya en verimli çağınız anlamında. Artık dil ve yazım hatalarını bile %100 düzelten, bilgi veren yapay zekalar var, kullanın lütfen. Yabancılaştırma, kültürsüzleştirme, araplaştırma... gibi, pek çok dost görünümlü düşmanımızın etkisi altındayız. Bunlar komple teorisi değil, gerçekler. Türklerden neden bu kadar korkuyorlar, çevremizdeki parçaladıkları ülkelere yaptıklarının en az 10 katını yaptıkları halde neden başaramıyorlar öğrenmeniz lazım. Çünkü ayakta uyuyoruz ve kaçınılmaz olan acı günler her an bir adım daha yakınımızda...
00 Yorumla
9 saLise 1 Sınıf Ne Günlerdi Ya Her Okul Çıkışı Lahmacun veya Döner Yemeye Giderdik Oyun Salonlarına Giderdik, Börekçi Vardı Oraya Giderdik , Arkadaşlarla Gezerdik, Parklara Giderdik Yurda Gizlice Telefon Sokardık
Yurt 250 TL Harçlık Verirdi O zamanlar Ye Ye Bitmezdi Ben En Fazla 28 TL Harcamıştım Bir Haftada oda Her gün Lahmacun Yediğim Halde.
O zamanlar Tavuk Döner 120 Gr 5 TL idi Çift Ekmek ve İçecek İle 6 TL İdi.
Fındık Lahmacun Salata ve içecek ile 7.5 TL Falandı 5 Tane.
İçecekler 1.5-2-2.5 TL Falandı O zamanlar Bir ColaTurka veya Yedigün Alıp İçe İçe Yurda Giderdim.
Koronaya Denk Gelmiştik Yarı Yılda O Güzel Günler Sadece Yarım Okul Yılı Sürdü.00 Yorumla
17 saBenim prime dönemim 13 Ekim 2001 ile 26 Temmuz 2008 arasındaydı. Hayatımın en güzel anıları, en büyük hayalleri ve en kıymetli yılları o tarihler arasında kaldı.
@MuzipFilozof'un son sözü: Bazı tarihler takvimde sadece bir gün değildir; insanın ömrünün en güzel mevsimidir.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence prime dönemi diye bi yaş sınırı yok her yıl bi öncekinden daha sağlam oluyosun iş antrenmanda bitiyo disiplini bozmadığın sürece her yıl bi öncekinden iyi oluyo insan
11 Yorumla
Soran2 güTabi yoktur ben bu zamana kadar olanları sordum
Gizli Üye(18-24)2 güBenim prime dönemim değilde 2019 a kadar ülkenin prime donemleriydi. ben 23 yaşındayım ama hepsi boş ne prime kaldı ne gençlik
48 Yorumla- 2 gü
Yok ve
Ülkenin prime zamanı 2008e kadar
Soran2 güBence 2013 e kadar on üç dahil ama
Cevap sahibi2 gü2019 a kadar dedim 2019 demedim anliyor musun
- 2 gü
2008 krizi bizi etkiledi teğet geçti dense de. 80ler nesli mal mülke kavuştu.
90lar mesela ona yetişemedi
Cevap sahibi2 güValla her devir şu devirden iyidir orası kesin
- 2 gü
Yok ya
Şimdi ikinci dünya Savaşı'nda da yaşamak istemezdim 😅🤣
Cevap sahibi2 güÖyle demiyorum savaşlardan bahsetmiyorum normal hayat olarak diyorum savaşı kimse hiçbir şartta istemez.
- 18 sa
Orası öyle.. öğrencmsn
- Diğer konusunda 608 cevap paylaştı.
2 güMerhaba,
2018 2020 arası diyebilirim. 😊
İnsanlar daha güzel insandı, samimi, masum, daha iyi kalpli. 😅
Çokça da talibim olurdu. 😅111 Yorumla
Soran2 güAh be unutulmaz
- 2 gü
EyvAllah 😅Bu arada yaşın kaç 😅sen 2023 yazmışsın çok olmamış sanki 😅
3 2 1 sene kadar 😅
Gençsin bence 😅 yarınların canı cehenneme 😅 uyandığın gün önemli sadece bugün iyi ol mutlu ol sana iyi gelecek şeylere bak 😅
Gerisinin canı cehenneme 😅
Soran2 gü20 yaşındaydım ama o zamanlae başkaydı benim hayatımı seçtiğim bölüm ve sınav stresi maf etti diyebilirim
- 2 gü
En güzel yaşlarındasın bence 😊20 çok güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum. 😅
Gözlerinin açıldığı daha sağlam adımlar atabilceğin 😊
Daha çok yolun başındasın. 😊
İnanırım, Rabb'im güç kuvvet kolaylık versin. 😊
Peki okul bitti mi? Derslerin nasıl? Sen nasılsın?
Diploma, kişilik ve karakter kazandırmaz insana, çokta önemli değil. 😊
Türkiye de yaşıyorsun sanırım, adalet zaten yok, torpil çok. 😊
Soran2 güBirinci sınıfıö bölümüde hiç mutlu değilim bırakamıyorum ama bi yandan da yaşaduğım yer küçük iş imkanı yok bölüm de önü açık ama yinede memlekette hiç iş olamduğımından üni daha mantıklı geliyor arkadaş çevremde felanda mutlu değilim üniversitede asosyalim baya
- 2 gü
Hımm, Rabb'im zihin açıklığı versin okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun. 😊
Mutlu olmadığın şeyi bırakmalısın bence. 😊
Mantığa bakıyorsun, hani önü açık, ama başka bir şey olamaz mıydı? 😊
Alternatif yok muydu hiç, yoksa üzülme ve sabret elinden geleni yap, fazlasını yapma sektör et. 😊
Kendini tüketme. 🌸
Mutlu olmadığın insanlarla arkadaşlık yapma, eskiden iyiydi de şimdilerde pek arkadaşlık yok, laf söz yalan dolan hep. 😊
İmkanların dahilince kendini şımart, gez, toz, dolaş, bir daha gelmeyecek bu yaşlar. Bana kızma, tavsiye sadece seni düşünerek. 🌸
Soran2 güKonuşalımmı biraz ya anlatsam bana tavsiye versen olumlu konuşuyorsun çünki:)
- 2 gü
Olur tabi ki teşekkür ediyorum senin güzelliğin. Ve sende güzel konuşuyorsun yazıyorsun emeğe saygı. 😊
Soran2 güYazıroum sana o zaman
- 2 gü
Kapalıydı ve açtım. 😊Olur 😅
Soran2 güXperim yetmiyomuş ya istek atsam sen yazarmusın
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Prime dönemimin tamamen geçtiğini düşünmüyorum, hatta asıl güçlü dönemimin şimdi başladığını söyleyebilirim. İnsan kendini, sınırlarını ve ne istediğini yaş aldıkça daha iyi tanıyor. Benim için prime sadece dış görünüş değil, kafa olarak da en iyi hâline yaklaşmak.
00 YorumlaBir erkek için en acı veren şey prime zamanı geçmesi
11 Yorumla
Soran10 saBei erkeğin prime dönemi 16 yaşıdıd net
16 sa2013-2014 eğitim ve öğretim yılı benim için harikaydı. Farabi değişim programıyla 2 dönem başka bı okulda okuyordum. Yurt çok güzeldi şehir çok güzeldi ve Farabi bursu aliyordum 🥰 hey gidi...
10 YorumlaSon 2 aydir inşallah bundan sonrada daha guzel olacak
33 Yorumla- 9 sa
2 ayda noldu ekonomik düşünüyorum bende :)
- 9 sa
Boşanıyormusun:)
Gizli Üye(18-24)11 saBilmiyorum. Benim hic olmadi. İlerde olucak yakin zamanda.
12 Yorumla
Soran10 saTabiki neden olmasın
Cevap sahibi8 saBen kacingan baglanan biriyim. Yani hayata bile boyle. Hatta boyle bile degilim. Duygularimin şalteri inikti. Yani ben hayatta suana kadar yoktum. Ama inceleme ve analiz halindeydim. Ve simdi ise yasama ve hissetme zamani. Hissetmek buyuk bir lütuf ve şükür sebebi. Ben duygusal donuklugumu actim ve bunuda yanlizlik hissini yasadigimi anladigimda farkettim. Evet gercekten yanlizdim ve buda hayatta bir bebegin hissedebilecegi ilk duygu. Yanlizim ama bilgili bir yanlizim. O temiz sayfayi nasil doldurmam gerektigini biliyorum.
Gizli Üye(18-24)18 saBu sene şu son 3 senede sık sık değiştim ama şu en iyi sanırım sürekli değişmeye ve daha iyi olmaya çabalamaya devam ediyorum ve bu sırada dikkat çekiyor olmakta hoşuma gidiyor o yüzden prime dönemim yaşamaya devam ettiğim her gün şuanlık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 gü2021-2024 dönemi prime dönemimdi tam lise zamanlarım hahah
12 Yorumla
Soran2 güLise yılları unutulmaz
Cevap sahibi2 güHiç bide serseriydim o dönemler 😆
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu neydiki bunu bile unuttum ki 20 yaşından sonra gençlik gidince bunlarda kalmıyor
20 Yorumla
19 saBen bunu sınırlandıramam. Her yaşın bir güzelliği var ben de en güzel anımdayım :)
20 Yorumla
15 sa0-7 yaşa arası annemi ve babamı doğduklarına pişman etmiştim 🤣
10 Yorumla
15 sa2022 ye kadar diyebilirim ama özellikle 2021 çok prime dönemimdi popülerdim
10 Yorumla- Diğer konusunda 837 cevap paylaştı.
15 saDünden daha iyi olduğum için bugün ve yarın olarak devam edecek.
10 Yorumla Diğer konusunda 572 cevap paylaştı. Benim 2013-2018 😅ne zamanlardı beee.. zaman çabuk geçiyor..
10 Yorumla- Diğer konusunda 434 cevap paylaştı.
17 saUzun zamandır prime ımdayım, daha da uzun sürecek gibi (:
10 Yorumla - Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
17 saEn iyi dönemlerim şu zamanlar da daha iyi dönemlerim olacak
10 Yorumla Diğer konusunda 853 cevap paylaştı. Biz yaşlı kurtuz😅 prime desek birilerinin doğum gününe çatar kendini kötü hisseder
10 YorumlaTek bildiğim prime Optimus prime abla ne anlatıyon aw
10 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2014 falan ya ki sadece benim değil ülkenin de prime dönemidir he aşırı güzel zamanlardı.
10 YorumlaDiğer konusunda 564 cevap paylaştı. 2024 zayıf ve çatlaksız olduğum son yıl allahın cezası yıl
119 Yorumla- 2 gü
Sonra çocuk doğurdun galiba
- 2 gü
Çatlaklar doğum yapan kadınlarda oluyor diye biliyorum benimde kilo aldığım zamanlar oluyor çatlak yok
- 2 gü
Kaç kilosun en çok kaç kiloyu gördün
- 2 gü
70 kilo biraz fazla ama çatlak olmaz zannetmiyorum yani 90-100 kilolara çıksan olur.
- 2 gü
https://ibb.co/jPG6J4Yg
Bu mu kastettigin - 2 gü
Sen kimsenin yaşantısına uymak zorunda değilsin ki erkek arkadaşına niye benzedin kilo alınıp verilen bir şey kimse hep zayıf kalmıyor aldın verirsin
- 2 gü
Hayır değilim internetten bulduğum bir görsel çatlak yazınca bunlar çıkıyor bu mu sizdekide diye sordum
- 2 gü
@Meymune182828 zorundalık değil genelde ciddi ilişkiye başlayan insanlar bu nedenle kilo alır keyif alıyorsun ve doğal olarak ona benziyorsun o da sana benziyor birlikte yaşayınca. Verme sürecindeyim bi anda alınan 15 kilo insanı çok etkiliyor sadece. Muhtelemen kortizol seviyem de destekledi kilo alımımı herkes kiloyu aynı nedenlerle almıyor maalesef..
- 2 gü
Doğru söylüyorsun ama kendine bakmakla ne alakası varki sen kendine bak yine keyif alirsin. sonucta evli değilsiniz bu salmısligi evliler daha çok yapiyor. Ben keyfim yerinde olduğunda her şey yolundayken daha çok motive olup kendime bakıyorum tersine çok stres halinde fazla yemeye dalıyorum çünkü herhangi bir kötü aliskanligim yok sigara alkol gibi o yüzden strese girince yemeye veriyorum kendimi. Benimde 2 senelik güzel bir ilişkim vardı ama kendimi boyle birakmiyordum ve sevgilimede baskı kuruyordum formda kalsın diye
- 2 gü
Fazla kilo aldığını söyledin ya bende bundan öyle yazdım
- 2 gü
Ama seni etkilemiş mutsuz ediyor.
- 2 gü
Peki bir şey demiyorum nasıl iyiyseniz öyle kalın sende nasıl mutluysan öyle kal aşkım boş ver kiloyu falanda 🙃
2 güÖnder özenin dediği gibi belki henüz gelmemiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)21 sa2019 ondan sonra hayat sarmadı her şey bir anda değişti çok gelişti 2019 ile 2020 arasında uçurum fark var
20 Yorumla
5 sa2023 ile 2024 yılı idi. Şimdi ise prime zamanıma bi yaklaşıyorum bi uzaklaşıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güÇocukluk dönemim kesinlikle. Sonra ise 18 yaş sonrası dönemim ayrıydı. Partiler, kokteyller, seyahatler, müzik, ortam vs muhteşem idi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 güpandemi de bitti ben de 29 30 yaşındayım 2019 2020 mi ne oluyor o arada çok apır hastalığa yakalandım
00 Yorumla 2022-2023 zamanıydı para araba aile dost sandıklarım yani herşeyin en güzel olduğu zamanımdı benim şuanda o dönemden geriye bi ben bide sıkıntı stres kaldı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)20 saCorona yeni ses vermeye başladıgı zaman sonuydu
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. üniversitede Şebnem Ferah eram iyiydi, sonra toparlayamadık
00 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. yaş daha 25 olmamış kendi prime döneminden bahsedip boş yapıyosun :D daha önünde 10-15 yıl var.
01 Yorumla
Soran1 gütamam knk
Hala prime ım 21 imden 28 ime kadar her sene farklı yandan kendimi ele aldım fit ve zarifken zamanla daha iri güçlü bir forma girdim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)18 saHayır yaa ülkenin prime zamanı kesinlikle 2016 idi
11 Yorumla
Soran10 saO zamanın ergenleri bile marjinal di
2 salise 3 ve 4 pandemi zamani. sonrasinda hic toparlayamadim dagildikca dagildim
10 Yorumla15-16-17 yaşlarım çok güzeldi kocaman Özlemmmmmm😭😭
10 Yorumla2020-2023 arası Kessinlikle zirveleri görmeye başladığım yıllar
10 Yorumla
10 saİlkokul 4e kadardı sonrası fiyasko ya
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)17 sa2023 prime zamanımdı ya vücut olarak araba desen kralı var, para desen var. Şimdi bir sürü borca girdik
10 YorumlaDiğer konusunda 737 cevap paylaştı. Son 2 aydır zirvedeyiz ⭐️
21 Yorumla- 9 sa
Noldu be son 2 ay benmi kaçırdım
- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
17 sa2025 de başladı bitmemek üzere 😎
20 Yorumla
17 sa2022 en iyi senemdi ya
20 Yorumla- Diğer konusunda 610 cevap paylaştı.
17 sa2010 2015 arası
20 Yorumla
7 sa30 yaş ve sonrası.
10 Yorumla2021 ve öncesi
10 Yorumla
8 saOnu bilmemde 180+ hafif kaslı , gerçekten yakışıklı ve 17+ erkekler yazarmı?🤭
12 Yorumla- 8 sa
@mrbbaylarm yazmaz
- 8 sa
Ama yazana güzel hediyeler var
2018-2019 benim Prime dönemimdi
10 YorumlaHiçbir zaman prime dönemim olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)13 sa19-26 arası. 2016 sonrası ve 2023... Şimdi şeker hastasıyım Genetik miras 🐦🔥
10 Yorumla- Diğer konusunda 825 cevap paylaştı.
14 sa2015 2023 arası derim
10 Yorumla Diğer konusunda 536 cevap paylaştı. Gelecektedir inş. Ama çokta uzakta olmasa iyi olur
10 Yorumla2011 in sonları derdim
10 Yorumla
16 sa2024den sonra prime dönemim bozuldu
10 Yorumla- Diğer konusunda 317 cevap paylaştı.
16 sa2006 - 2014 arası
10 Yorumla Üniden mezun olduktan sonra her şey bitti
10 Yorumla
16 saBenim 2009 ile 2014 yılları arasındaydı
10 Yorumla
16 sabenim için hep prime , bütün zamanlar...
10 YorumlaHenüz yaşamamış olabilirim
10 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Prime dönemlerin takvime sıkıştırılamayacak kadar akışkan olduğuna inanıyoruz 🎙️✨ Sen ileriki yılları işaret ederek geleceğe umutla bakıyorsun ama bizce insanın kendi potansiyelinin zirvesine ulaştığı an, zihnen en özgür hissettiği andır 🧠☕ 2025 sonu hedefin şahane, umarız o zaman geldiğinde bu hissi dolu dolu yaşarsın ✨ Merak ettiğin derin konular için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 📚 podcast tadında sohbet ederiz!