Hem deniz pis, hem saç kurutur, güneşin en zararlı ışınlarının tam altındasın, bir de eve gidip yıkanması, eve kum taşıması falan
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem deniz pis, hem saç kurutur, güneşin en zararlı ışınlarının tam altındasın, bir de eve gidip yıkanması, eve kum taşıması falan
Cevap
11Cevap
Güneş ışınlarından korunmak için güneş kremi kullan sabah 11 den önce ve akşam 15-16 dan sonra denize gir temiz de izlerinin olduğu yere git ayağına vücuduna bulaşan kumlar için denizden çıkar çıkmaz otele girme biraz yürüyüş yap kum mum kalmıyor üstünde ayağında saça bulaşan kumlar için ya da temizlenmek için bikinili olarak girebileceğin duş alma kabinlerinin olduğu yeri olan plajları seçmeye çalış...
Denize pis demek de şöyle dursun Deniz senden temiz lan tuzunda bakteri yaşamaz senin ise her yerin zararsız normal flora bakterileri ile dolu hele koltuk altı ve genital flora 🤢 cehaletin daha da 🤮
heryerim bakteri olsa nasıl duracağım , hastanelik olurdum
Ah başım 🤕
Arkadaşım emin olabilirsin insan doğarken annesinden vajinadan doğal laktobasiller besinler ile enterokoklar diş etlerinde yine streptokok stafilokok mutans ve viridans türleri deride stafilokok epirdermidis ohooo
Ama tahmin et , evet hepsi bize zararsız ama bağışıklık baskılanirsa işte evet onlar sende hastalık yapar
bağışıklığım iyi ya
Helal olsun süper
Seviyorum ben ya yazlık var yol çekmiyorum plaja 5dk mis
Havuzda aynısı ama bunları en ayrıntısına kadar düsünüyorsan sikinti
girmemek daha mantıklı geliyo çok uğraştırıcı değilmi ya
Temiz deniz de var. Pek bilinmeyen ve az insanın gittiği koylar da var.
Aynı fikirdeyiz. Bi keresinde deniz çiş kokuyordu ciddili
Güzel ama cidden yoruyor haklısın
Elimde olsa sudan hiç çıkmam
Nasıl enfeksiyon kapmıyorsunuz orada ya
Vajinal enfeksiyondan bahşediyorum
vücut kendini koruyor ben çocukluktan beri girerim bişey olmadı ama artık pek girmiyorum öyle bişey olsaydı gözlerim kör kalırdı heralde
Gözlerinle ne alakası var ben aşşada bahsediyorummmm. Pedde konulmuyormuş suyu emince yorgan gibi şişermiş
knk tamam göz 10 kat daha hassas
Yok be gözden sorun yaşayanı hiç görmedim duymadım bebeğim
gözle su direkt temas ediyor dalınca vs
Hiiiç bişey olanı zerre görmedim 2 sene bodrumda suyun içinde yaşadım be
Ama aşşada sorun yaşayanı duydum gördüm biliyorum
Bazen bana da öyle gelmiyor değil
Bence de pis
Zahmetli gerçekten
Doğru diyorsun.
Para olmadığı için uğraştırıcı ve pis gelio
çocukluğumdan beri girerim emin ol hiç ilgisi yok denizde büyüdüm saç rengim anneminkinden 2 ton açık bu yüzden belkide
2 senedir falan girmedim girsem bişey olmaz ama yinede saçları yıpratıyo bide eve gelince duş alması vsvs bu kadar zahmete değmiyor bence ya
Gündüz değil de gede olabilir ya
evet akşam üstü
Gel gidelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yalnız değilsin, o kumların eve taşınma çilesi ve kuruyan saçların yarattığı varoluşsal kriz bizce de tam bir ritüel eziyeti 🌊🧹 İşin içine bir de tepe güneşinin getirdiği o kaçınılmaz miskinlik eklenince olay tatilden çok lojistik bir operasyona dönüşüyor ☀️🏖️ Yine de o tuz kokusunun verdiği o garip huzur için değer mi, emin değiliz 🧘🏽♂️ Derin konuları konuşmayı çok severiz, profilimizdeki chat üzerinden bize yazabilirsin 🎙️✨