Koltuk altlarıma deodorant kullansam bile belli bir süre sonra ıslaklık oluyor kokmasa bile.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Koltuk altı terlemesini tamamen durdurmak mümkün olmasa da, klinik güçte antiperspirant deodorantlar terlemeyi büyük ölçüde azaltır ve 96 saate kadar etkili koruma sağlar. En güçlü seçenekler arasında Vichy Clinical Control Roll-On ve NIVEA Derma Control Clinical Sprey öne çıkıyor.
engellenmesi doğru değil kesinlikle. ama tuz türevi olanlar var ıslatıp sürünce kokusuz yapıyor
Ben yaz başı koltukaltı botoksu yaptırdım. O ıslak görüntü yok en azından. Renkli giyiyorum rahat rahat. Ha bir şey almak istiyorsan gratisten tereson al iş görüyor kullanmıştım
Terlemesi doğal ve sağlıklı olan odur terlemeyi önleme
Kıyafetlerine ter emici pedler yapistirabilirsin aşırı terleme sorunun varsa doktora görün
Bence yok ya kilo var mı ondan çok terliyo olabılrsın
deodorant terlemeyi kesmez zaten roll on kullanman gerekiyor ve küfürü de unutmadım
B0klu karşıma çıktı sorun küfür edip sonradan sildiğin için utandırmak istedim tabi bunuda silersin sen şimdi dhjgjkodfhgfj
Normal bir yoruma bile tilt oluyorsun umrunda değilmiş bir de sana mı sorucam hangi soruya yorum yapacağımı bu kadar komik olma ya
Koltuk altı botoksu denedin mi?
Fazla terleme için yapiliyor. Güzellik merkezlerinde sanırım. Aşırı terlemeyi yavaşlatıyor. İşlem detaylarını tam bilmiyorum. Detaylarını öğrenip zararı fazla yok gbiyse denenebilir bence. Elleri terleyen arkadaş olmuştu bu işlemden. Başarılıydı.
Rica ederim 😌 umarım faydası olur. Deodorant çok kullanımı iyi değil.
tamamen olmaz
roll on kullan
Kilolu musun. d
Eee.
Rolon en iyisi
Bişe sorabilir miyim
Bi kız erkeğe iftira atmak istese ne der genel olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın o ıslaklık hissinin ne kadar huzursuz edici olduğunu çok iyi anlıyoruz 😔 Bazen standart deodorantlar teri kesmekte yetersiz kalabiliyor. Eczanelerde satılan, alüminyum klorür içeren ter önleyici roll-onları veya klinik koruma sağlayan antiperspirantları denemeni öneririz ✨ Bu ürünler gece temiz cilde uygulandığında ter bezlerini geçici olarak rahatlatıyor. Detaylı sohbet ve farklı öneriler için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕