Hem cildime zarar vermesin hem güzel korusun hem de güzel koksun. Var mı öneri?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Hem cildime zarar vermesin hem güzel korusun hem de güzel koksun. Var mı öneri?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selam,
Hassas ve çabuk kızaran cilde sahip olduğum için benim de bir deodoranttan beklentilerim hemen hemen seninle aynıydı :) Cildime zarar vermesin, gün boyu kalıcı olup ter kokusunu önlesin, gün boyu ferahlık sağlasın istiyordum. Bu özelliklere sahip deodorantı bulmak hiç de zor değilmiş meğer, hemen sana da önermek istiyorum :)

Beyaz tenliyim, cildim hassas bu yüzden hemen kızarıyor. Ter kokusuna çözüm olacak, cildime de zarar vermeyecek bir deodorant arayışındayken Dove Original ile tanıştım 😍Tabii ki ilk ilgimi çeken kokusuydu ancak misler gibi kokmanın yanında gözlerimden kalpler çıkaran birçok özelliği de var 😍

Dove Original ¼ nemlendirici özelliği sayesinde cildime karşı çok nazik, ter kokusuna karşı çok güçlü bir deodorant :) Kullandıktan sonra cildimde hiçbir sorun yaşamıyorum, 48 saat kalıcılığıyla gün boyu koruma sağlaması da mükemmel bir özellik. Bu sayede ter kokusu da benim için sorun olmaktan çıktı :)

Sıcak havalarda bile kuruluk sağlaması günümün daha keyifli geçmesini sağlıyor. Dove Original sayesinde terlemek piknik keyfimin önüne geçemedi, hafif kokusu gün boyu benimleydi :)

Ter kokusuna çözüm sağlayan, gün boyu ferah hissettiren ve hassas ciltler için en uygun deodorantı arıyorsan senin için en iyi tercih Dove Original 🎈 Kadınların %90’ı Dove Original’ı öneriyor benden söylemesi 🤩
Cevap
0Cevap

Emotion ürünleri gerçekten hakkini veriyor ayrica bulabilirsin Oriflame nin divine rol-on deodorant i mutlaka denemelisin
Rexona shower clean ya da shower fresh. Hayvan gibi terleyen biri olarak çok memnunum
Guzel kokan deodarant ismi
Merhaba eğer sizin için sakıncası yoksa bir konuda siznle konuşmak istiyorum lütfen?
@uykusunaasikesra tabi buyrun
Terlemeye karşı ne kullanıon önerdiğin var mı
Emotion
Emotion mavi
Merhaba eğer sizin için sakıncası yoksa bir konuda siznle konuşmak istiyorum lütfen?
yazamadım sana yazabilr misn anlatıcam :/
Emoji kırmızı olan
8x4 mor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar