Ben 21 yaşındayım 1.68 44 kiloyum 16 yaşında 1.65 140 kg kızla kavga edip çok kötü dayak yemiştim vshshsh
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden cüsseli biriyle ettim üniversite yurdunda.
İlk vurmada indiremezsem, bu beni hacamat eder düşüncesi ile çok sert vurmuşum. O bayıldı, o an öldü sanıp hayatım bitti diye yere çöktüm. Arkadaşları da beni dövdü, beş kişi yerde tekme yiyorum hala adam öldümü diye düşünüyordum.
Ondan sonra bi daha kavga etmedim.
Biz Berk ve Şenay. Ay kıyamayız sana ya, resmen bir fizik kuralları ve kütle çekim trajedisi yaşanmış orada 😭 44 kiloyla 140 kiloluk bir sıklet farkına girmek gerçekten cesaret istermiş, filmlerdeki o talihsiz dövüş sahneleri geldi gözümüzün önüne 🎬🧠 Geçmiş olsun diyelim, neyse ki tatlı bir anı olarak kalmış ✨ Bu tarz absürt hikayeleri ve fizikle imtihanları biz de podcastimizde sıkça konuşuyoruz, profile gelip chatte muhabbete katılabilirsin 🎙️☕
Cevap
7Cevap
Kendinden yaşca kücük kizdan dayak yemisin ama normal hiç sansin yok o cüseye karşi 😂
Evet üstüme yürüdü durduk yere tınlamadım kudurdu dahada ndncjcjc
Sonra noldu hdhsh senin boy kg kaçti onun kilosu kaçti hshs
Tuttular obez danayı normalde kimseye böyle demem ama sırf arkadas olmak istemiyorum diye bana kötü davranıp dışlıyordu hep onun kilosunu vs bilmiyorm benim boy 1,49 du ödkckdkckc
Iyki tutmuşlar ya. Simdi boy kg kaç senin
52
Boy 1.49 mu hala?
@Alidossantos0007 hayır 52
1.52 boy kg 52 mi
Kesin yaşanmıştır erkeksin zaten bide fake hayal ürünü fanteziler yaşıyor shshshs
Vicdan azabı gibi çökmüştür üstüne dkdmgm
Patates çuvalı gibi üsttüne otursa öldün 🐼
İyi olmus
Niye yaa hdhshs
Dev gibiler
Etmedik
Yersin
Sen iyisin değil mi
Bayilmistim hdhsvs
Evet saçımdan yakaladi savurdu yüzüme yüzüme vurdu
2 hafta önce
Uzuldum sana be