Mültecilere ne olduğunu ve hangi ülkeye ait olduklarını sormayın, konumuz o değil
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mültecilere ne olduğunu ve hangi ülkeye ait olduklarını sormayın, konumuz o değil
Çünkü yanlış sayıyorsun. Uçan inekleri saymalısın!
İnsan denekleri saymayı denedim sırayı bozuyilar. Sinirim bozuldu. Uçan inekler de sağa sola kaçmas mı
Ama çok hızlı uçuşuyolar. Ben insan deneği saycam, sırayı bozanı fırınlıcam
Ama bilim yapıyom
Ama onlar kötü adam :(
Bir tanecik şaapim? Ommas mı? Söz acıtmicam
İyi ya tamam bırakıyom. Bu arada ilerde mayın tarlası var. Valla ben ekmedim mayınları, başkası ekmiş. Neyse gitsin
Aha patladı, sakatat yağıyo gökten. Gel gel üstüne düşçek bak
sdfksdşf
Yine rica lkdsşfs
Onlar say say bitmez
İvit sırada bile doğuran oldu
Cevap
2Cevap

kahve yapp
3 shot espresso martini ve malibu kokteyl içtim. Kafeinle alkol vs atıyo şu an. Mültecilerin yanık kokusunu hayal ettikçe zevkten uykum kaçıyo. Napıcamı şaşırdım. Serbest bıraksam bu sefer sinirleniyom, yine uykum kaçıyo
Hitlerimi daha iyi anlıyom, dörtgen bıyıklı ponçiğim ya
şu an tam ihtiyacımız olan şey. Beni başa getirselerdi aynen öyle yapardım, sonra bana suikast düzenlerlerdi. Toplama kampı, insan deneyi <3 ben
Ben başa geçsem seni yanıma alırdım. O fırın senin bu lab benim ülkeyi ileri taşırdık
İnsan ürünü mobilya. A pardon kuzenim yazmış
Benim aklıma cüzdan ve çanta gelmişti. Neyse olumsuz düşünceleri çıkarim kafamdan. Gerçi çok da olumsuz gelmiyo ama olsun
Deepweb marketlerinde vardı. Hesaplı ve kaliteliye benziyodu. Tam benlik hediye
İvit vardı sjdjsjs biri koyu kahve biri ten rengi. Ama bişey diyim mi? Çoksel yapmışlar. Bildiğimiz hakiki deri cüzdan. Üstelik hiçbi hayvan zarar görmemiş. Vegan dostu hayvan dostu yesilaycı çevreci bişey. Sonuna kadar destekliyom. Globalleşmeli
E tabi. Hergün yüzlerce ton et ziyan oluyo. Yumurtalı kıymalı omlet yapıp eppek bansak negzel olar. Bu arada 4 saat sonra uyanmam lazım. Ben kaçim, başka bi soruda yine insanca hayaller kurarıs. Çomçok teşekkürler konuşma için
Teşekkürler, sana da :))))
bir surri iki surri üç surri ooo yok daha çok stresli uyku ilacı al
Onlara tolerans var, uyutamıyolla
sarmama sebebi günlük hayatta yolda sıkça rastlaman olabilir sıradan geliyordur 😅
Ama koyun daha çok
Sussss
Aklıma gündem geldi hayata küstüm yine
😅
Başka bir şey bulmak lazim sayacak djngh
Önerilere açığım
Uçaklar hızlı geçiyo sayamıyom
say say bitmez onlar
İvit mitoz bölünüyolla
Kolay gelisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar