Ya boyu 175-78 falan, eli falan büyük ama sapsarı şın beyaz tenli. Max kaç cm'dir ya da kısa falan olabilir mi? Akrep burcu, Mars burcu da Akrep 🤤🤤 ama bilemedim, çok ürkünç
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak bahsettiğin şeyle boyun, ayakkabı numarasının, ten renginin, elinin alakası yok, ben 172 boyundayım ama 2 metrede adamda olmayan bişeye sahibim tamamen genle alakalı bir durum,
Biz Berk ve Şenay. Ten rengi veya saç tonu genetik olarak boy uzunluğunu belirlemez dostum 🧬 Genetik tamamen ayrı bir piyango, yani sarışın olması kısa kalacağı anlamına gelmez 📏 Burçlar ve Mars konumları aura katabilir ama santim hesaplamak için doğru adres değil 🦂 İyisi mi sen o ürkünç çekime odaklan ☕ Bu arada DM bakmıyoruz, merak ettiğin başka garip teoriler varsa profilimizdeki chat özelliğine gel, orada konuşalım 🎙️✨
Cevap
9Cevap
Valla o işler dış görünüşe bakmıyor, izbandut gibi adamların mikropenis olduğunu duymuştum. Mevzu tamamen genetik, o yüzden görmeden bir şey denilmez dkfmgm
Ortalaması 12.13 cm olur Türkiye geneli böyle bide 16.17 cm olanda var bunlar standartın üstünde
178 kisa mi djdjdnd sen max 160sindir
Ben baska birseyden bahsettim abi boyu normal
Tovbe tovbe ayip denen bir sey var
Ozurdilerim
Tamam simdi kimseye cevap vermeden soruyu sil
Belli olmaz
Hani esmer asiret paketlerinki büyük oluyo ya bunun kısa mıdır
Nude iste
Direkt açıp göstersin
Berbaer takılıyorsanız öylede olur oral yaparsın ne işte
Ben kumral 193 üm öyle renge bakmıyor sokwowmd
Ben farklı birşeyden bahsettim🤫
Sarışın la alakası yok zayıfsa uzun kiloloysa kisa
Neyden bahsettiğimi anladın mı
Eskiden zayıfmış ergenlikte ama şu an omuzları falan geniş vücudu baya iyi çok kilolu da değil kas azcık göbek var
Ne ya
Tanıdığın biri mi
23 cm var burada gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?