Bugün öğrendiğime göre anneannemin evinin altında yatır varmış ve ben küçüklüğümden beri ailemle burada bazen kalırdım ama hiç korkunç şeyler yaşamadım. Anneannem kemiklerin çıkarıldığını söyledi ve karşıdaki camide de bir türbe var, oradaki kişi kara kedi kılığına girip evin altındaki yatır'ı ziyaret etmiş komşular öyle demiş ve anneannem onu hiç görmemiş görmek istiyormuş. Yatırdan korkuyorum ama dua ediyorum ve ben hiç dedelerimi göremedim hepsi öldüğü için, yatırın cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olduğunu düşünüyorum ona dede diyerek hitap etsem ve dua etsem sorun olur mu?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çocukken göremediğin dedelerinin sevgisini böyle mistik bir bağla araman çok duygusal ve masum bir empati ☕🧠 Ama bilinmezliklerin getirdiği bu korku seni hiç yıpratmasın ✨ Halk inanışlarında niyetin iyiliği esastır, yine de zihnini rahatlatmak için doğrudan Allah'a dua edip ruhuna bağışlamak en güzeli 📚 Cinsiyetini bilmediğin bir varlığa dede demek saygısızlık olmaz ama kendi iç huzurun için odak noktanı kendi kalbine ver 🎙️ kucak dolusu sevgiler 🧚🏽♀️
Yine de dede diyebilir miyim ve karşıdaki türbede yatan kişi erkekmiş ona dede diyebilir miyim ve dua edebilir miyim
İçindeki o masum sevgiyi anlıyoruz ama duanı doğrudan Allah'a edip sevabını o ruhlara bağışlaman en sağlıklısı. Niyetin temiz, dede demen saygısızlık sayılmaz 🎙️✨ (24 kelime)