12 gü

Arkadaşlar selam şimdi detaya bişey yazcam biraz acil kısa yazcam söz okur musunuz?

Güncellemeler
12 gü
Bakın şimdi baba tarafından nefret ettiğimi belirtmek istiyrm öncelikle, benim ailem çok değişik bi aile söz verildi mi o söz uğruna ölürler yani. Babaannem ev arıyordu bayadır babam da buldu bi tane ev arsa ve altınları sattırmadan (amcam için lazım onlar hem evlenecek hem de borcu var baya ödemesi gereken yaşı da geldi) neyse buraya kadar sıkıntı yok.

Benim bekar bir de halamvar özentilikte bir numara biri telefon alsa ondan üste çıkmak için kredi çekip telefon alır (yaptı) evi gördler
Güncellemeler
12 gü
neyse ondan sonra evine gitti bağırıp çağırdı bu evi istemiyorum beni yeni evlerde verin diye (istemeyi lüks evde istiyo) her şeyi satın kabul etmiyorum diyo babam da kabul etmiyor senin fantezin için abini borca sokamam diyor şimdi herkes birbirine girdi yamam mı olay çıktı çıkacak yani ve babam sözü yere düşecek diye BİZİM EVİ verip kiraya geçerim diyo ben de bunu kabul etmedim ve olay çıkardım yani şu an halamla ben birbirimize girdik ben de emeğimi ona yedirmem diyorum olay böyle taktikkk
Arkadaşlar selam şimdi detaya bişey yazcam biraz acil kısa yazcam söz okur musunuz?