benim için önemli. benim kardeşim pazarda merterden ürün alıp satıyordu. geçen gün bi torba dolusu elbise getirdi dedi ister giyer ister dolaptan satarsın. sorun şurdaki sıfır normal mağaza kıyafetleride vardı orada sorun yok ama 2. el bayan kıyafetler vardı içinde , işte trendyolda bershka nike ve iki üç parça vardı tamam lekeli vs ama dünyaca ünlü markalar ve orjinaller. fiyatları çok yüksek etek pantolon falan.4bin ₺ eteğin fiyatı baktım ama giyilmiş. sordum bunlar ikinci el kilo ile alınıyor sürekli düşmüyor seçemiyorsun karışık gelmiş nebileyim dedi. benim kafama çok takıldı böyle bir şey mümkünmü siz bu piyasayı biliyorsunuz. butarz durumlar olabiliyormu
Abla olarak aklıma kötü düşünceler geliyor nerden buldu etti diye. Giyim işi ile uğraşan bilen yazarsa çok sevinirim
Abla olarak aklıma kötü düşünceler geliyor nerden buldu etti diye. Giyim işi ile uğraşan bilen yazarsa çok sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Merterde bu işleri bilen var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkinci el kıyafet satılıyor artık normal yani bazı kıyafetler de hatalı defolu diye düşüyor piyasaya
Evet ikinci el satılıyor biliyorum ama yabancı pahalı markalar çıkarmıniçinden 8-10 bin liralık ama dediğim gibi eski bazısı giyilir bazısı giyilmez kilo ile alınıyor dedi
Doğrudur babamda Merter piyasasında çıkıyor oralardan son dönemde yurt dışındanda da geliyor malum fiyatlar
Size zahmet babanız bu işi bilir bir sormanız mümkünmü basit bir soru olaral algılamayın neolur benim için önemli merter civarında kilo ile ikinci el elbise satılıyormu öyle ise çok pahalı marka elbiseler çıkabilirmi aralarından 2. el olarak. son olarak hepsi yumoş kokuyor aynı yumoş deterjan yani? Babanıza bu şekilde sorarsanız inanın çok hayra geçer🙏
Sorayım ama kendimde gördüm satan yerler var yumos lokması sebebi de yıkamaya veriliyor sanayi tipi yıkama ama sorayım yine de kardeşine guvenmiyorsun sanırım çok üzücü bu
Çevresi çok kötü aklı havada çevre kötü pazarda ürün satan biri getirmiş kıyafet çok pahalı markalar var içinde yurt dışı ya da İstanbul büyük avmlerde ünlü markalar evet eski lekeli ama kim buna niye verdi diye içimi kemiriyor kendisi ile tartıştım dedi kilo ile aldık dedim bi gün bende geliyim alalım dediki hep düşmüyormuş abiden sıfır kıyafet aldık pazar için elinde vardı aldık yine düşerse yine getiririm ben dedi. kışlık çorap bile çıktı büyük çöp poşetinde getirmiş Allah razı olsun bi sorarsan beni çok mutlu edersin🙏ben bekliyorum
Son dönemde satılır olmuş bu tip kıyafetler ama 2 ihtimal var ya gerçekse haksız olursun ya yalansa dediğin durum nerden buldun
Evet işte ben de bu yüzden araştırıyorum kafama takıldı haksızlık da yapmak istemiyorum. bulmay çalışıyorum bedenler farklı farklı az kullanılmış var çok lekeli var hani giymediğin kıyafetleri birine verirsin ya işte otars kıyafetler hata içinde kışlık çorap bile vardı. çöp poşetinde getirdi.
Çorap ne alaka onu anlamadım tamam kıyafet satarsın buna ok ama çorap da satmazsin yani bilemedim ya kardeşini kontrol et takip et bu cahil kafa ile hata yaparsa sicili bozulur hepten kötüye gider
Yok yok çorap satmıyor o ikinci elleri adamdan almış ya öyle onun içinden çıktı kışlık evde giyileb peluş çorap bak dedi içinden çorap bile çıktı sen neler düşünüyosun dedi
Çorap satmıyor yani
Anladım çevresi nasıl peki nerde takılıyor arkadaşları sorunlu galiba
Çevresini pek bilmem tanımam kalabalık çok tanıdığı var. gerçi biyandan diyorum sıfır satığı kıyafetlerde vardı poşete arefede satcaklardı. onlardanda vardı dedim e madem aldın pazarda sat dedi pazarda bunlar satılmaz ikinci el dedi adam düşürmüş kiloyla verdi dedi belkide ginahını aldım yumoş kokuyor hepsi hep aynı ne bu dedim senin dediğini dedi yıkanır bunlar büyük makinalarda ondandır dedi
Bu defa güven kardeşine ama takip et
Çok teşekkür ederim size
Est rica ederim
Ürünleri atar mısın bana
Merhaba resim çekip atamıyorum şöyle söyliyim mesela pantolon var ünlü bir marka belli orjinalda ama kullanılmış lekeli , haricinde hertelden kullanılmış bilindik marka ya da ucuz markalarda var. bazıları giyilebilir bazıları giyilmez kilo ile alınıyomuş ikinci el içinden denk gelmişt dedi
Bekliyorum sizi
Cevap yazım size
Yazdım
Gamam
Orjinal değil sanırım
Yok onu anlarım yüzde yüz orjinal ama eski giyilmiş lekeli falan yine giyilmiş temiz olan markalarda var içinde karışık kimisi s beden kimisi m kimisi L beden
Fotoğraf atabilirmisin
Foto atamıyorum xp yetmiyor
Merterse doğrudur
Bilen yok
Bilemedim