Haaa 😂 🤣 O görse anlar ya bana her halinle seni beğenirim dedi bende alt tarafı göbeğim o kadar var ki ayaklarımı göremiyorum ailenden gen olarak kıllıyız dedik ne var bunda yani 🤣🤣🤣 ısrarla takip isteği atıyordu daha atmıyor 😂🤣🤣🤣🤣
Yüzüne gülüyorlar arkandan laf atıyorlar kim oldukları belli değil bende komple çıkardım kimse ile kavgam da yok kendi Halimdeyim şükür umrumda değil pek hem takipten çıktım hep çıkardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ergence şeyler yapmam
Test etmeyi artık çocukça şey olarak görüyorum ama uzun bir süre etmiştim 27 28 yaşlarıma kadar
Teste tutuldum ama sezgilerim ve çizgilerim sağlam olduğu için bana pek işlemiyor o testler.
Test etmek değil de olta atarım bazen bazı konularda gerçek fikrini görmek için.
Etmedim , zaten bir yerde kendileri ele veriyorlar bir şekilde.
Birini test etmeme gerek olmadı. Kafamda ihtimal dahilinde düşündüğüm her şey önüme geldi zaten.
kız çarşaflı sende de var bisiiiler ama neyse
Nasıl şeyler 😂
iadeli taahhütlü şeyler 😅
O ne demek be 😂
postayı alan alıyor almayınca geri gönderene geliyor demek sjsjsj
biz aradakiler de zarfın içini görmüyoruz işte 😂
Valla kafam çalışmıyor net ol 😂🤣
ahahahha benim gibi imadan anlamayan biri daha miii 😅😂😂
bu sorular kime gidiyor diyoruu daha ne kadar dümdük olayim allelasenn🤦🏼♀️😅
Haaa 😂 🤣
O görse anlar ya bana her halinle seni beğenirim dedi bende alt tarafı göbeğim o kadar var ki ayaklarımı göremiyorum ailenden gen olarak kıllıyız dedik ne var bunda yani 🤣🤣🤣 ısrarla takip isteği atıyordu daha atmıyor 😂🤣🤣🤣🤣
cncmxnxbxbmzn minnoş yaaa 😅😂
Ne dedik sanki 🤣
bak takıp deyince sana takip atmıştim tee ne vakit kii ben kimseyi takip etmem reddetmissin shshsh
kelli felliyim de deseydin asker arkadaşı olurmussunuz djdhd
Ben hepsini çıkardım ya valla kötü niyetten değil sitede bombok olaylar oluyor
ne olmuş yine yineeeeg haberim yok 😅
Yüzüne gülüyorlar arkandan laf atıyorlar kim oldukları belli değil bende komple çıkardım kimse ile kavgam da yok kendi Halimdeyim şükür umrumda değil pek hem takipten çıktım hep çıkardım
he gerçek KS ile tanışmışsin sjsjs iyi yapmışsın böyle devam sen çarşaflılarla güzelsin boş ver ksnin tirt üyelerini
Sende kimseye güvenme
tamam kuşum 😘
🌸🌸❤️❤️
Test etmeme gerek yok zaten anlaşılıyor
Ettim
Etmedim
Evet ettim
Çalıştığı yere kızları gönderiyordum
Evet kendimi