AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaptırmadım ihtiyaç duymadım
Güya "Gerçek" denen bir teste girdim 130 çıktı ama pek inanmıyorum.
Neden inanmıyosun
Bilmem zeki biri olduğumu düşünmüyorum, 130 olsa hissederdim sanırım? 😀
iq-test-international.org/tr site bu
Bende pek inanmıyorum, belki de işime gelmiyor bilmiyorum, matematiğim çok kötü, mantığım var ama mantık sorularını da yapamıyorum pek şimdi benim iq hiç yok mu 😂
IQ testinin matematikle alakası yoktur, iq testi çocukların bile yapabileceği bir şey.
IQ testi bilgi istemez adı üstünde zeka ve mantıkla anlık çözümler ister.
Ben matematikte soruyorlar diye biliyorum İnternet'e de bi kaç tane çökmüştür ama uzun diye yarıda bırakmıştım, gerçeği nasıl peki ne soruyorlar
Ben lisede çözdüm, çeşitli şekiller soruyorlar sonra bu şeklin devamı nasıl olur tarzında. Ayrıca iq sabit bir şey değildir, 90 iq lu bir insan bile 110-120 bandına çıkabilir. Aynı şekilde 130 iq lu bir insan yaşadığı ruhsal travmalar sonucu 100'lere bile düşebilir. Son olarakta iq'nuz o anki durumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebilir örnek olarak; ben teste girdiğim zaman hiç uyumamıştım ve çok konsantre olamamıştım doğal olarak bu sonucumu etkiler, en iyi gününüzde girdiğiniz de kendinizin en üst seviyesini öğrenmiş olursunuz.
Ha bu ara da, sorular gittikçe zorlaşıyor son sorularda oldukça vakit harcanıyor.
Ben o şekilli soruları daha önce görmüştüm eksik olanı bulun falan diyorlar ama bi tek o soruları yapamıyorum nasıl yapılıyor ya
İlk başlar da kolay, sonra gerçekten zorlaşıyor. Sonlarda cidden bakıp hiç bir şey anlamıyordum, zaten anlayabiliyorsanız bu sizin zekanızı gösteriyor. Mesela başlar da 4 şıkta da üçken var soruda da üçken şekli var bunun tersi hangisidir? diye soruyor. Fakat ileriler de gerçekten m*l m*l bakıyorsunuz ben ne olduğunu hiç anlayamamıştım.
üçgen* yazarken neden öyle yazdıysam.
İnşallah internetteki testler yanlıştır yoksa 112 çok düşük
112 düşük değil, türkiyenin ortalamasının baya üstünde. Ayrıca dediğim gibi iq durağan bir şey değildir, kendinizi geliştirdikçe artacaktır.
Peki iq geliştikçe ne olur yani ne gibi farklılıklar olur hayatta
IQ'nuz geliştikçe düşünceleriniz hızlanır ve düşünme refleksleriniz artar, sorunlara daha hızlı çözümler bulabilirsiniz. Bir şeyleri zihninizde tutmanız daha rahat olur, kafanız da 3d modellemeyi daha hızlı ve net yaparsınız.
Yani ben istesem dahi bile olurum :D peki nasıl gelistiricem
Bildiğim kadarıyla kitap okumak, yeni dil öğrenmek, yeni hobiler edinmek, kafanız da sürekli 3d modellemeler yapmak iq'nuzu geliştirecektir. Ayrıca iq'nuzun gelişmesi için çeşitli el hareketleri var ama bunlar gerçekten etki ediyormu bilmiyorum size de yalan söylemiş olmamayım. Daha önce denediğim kadarıyla bu el hareketlerini yapmak kolay değil ancak gerçekten etkiler mi bilmiyorum. Bana göre sürekli yeni şeyler öğrenmek iq'nuzu geliştirir. fakat kendi ilgi alanınız hakkında yeni şeyler öğrenmeye çalışın ilk başlarda yoksa hevesiniz kırılır.
Merakımdan dolayı bu el egzersizlerine bakarken bir şey fark ettim, bazılarını günlük hayatımda kendim de yapııyor muşum fark etmeden. O yüzden etkisi olabileceğini düşünüyorum anlık olarak :D
Bana da atın bari o hareketleri videosu falan varsa :D
https://www.youtube.com/watch?v=4_SzNz0ekas
https://www.youtube.com/watch?v=TjmrDpNWNGA
Bu arada hikmet beyi takip edebilirsiniz ben arada videolarına bakıyorum, kişisel gelişim için oldukça iyi bir kanal.
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim.
Yaptırdım, sen en iyisi bakkaldan ekmek al dediler gittim ekmeği aldım geri döndüm kapı kapalıydı, doktor eve erken gitti sanırım.
Buradaki bir çok üyenin yapması lazım.. isteyen üstüne alınabilir
Yaptırdım ama basit bir testti
Yok yaptirmadim.
Hayır mantık soruları da var