Çağla Tuğaltay dosyasının videolarını izledim fena korkuyorum ne hayatlar var bee, abisi öldürmüş resmen, aile örtbas ediyor ne korkunç
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çağla Tuğaltay dosyasının videolarını izledim fena korkuyorum ne hayatlar var bee, abisi öldürmüş resmen, aile örtbas ediyor ne korkunç
Cevap
10Cevap
Abisinin öldürdüğünü kim söylüyor zaman aşımına uğramasın diye annesi yeniden Müge Anlı'ya çıkmıştı
Yok canım resmen aile suçlu böyle diyin diye çıktılar detayli videolari izlersen anlarsin polislere bile haraç vermişler
Evet gerçekten Ümit Beyi tebrik ediyorum çok üstüne düşüyor sayesinde tekrardan ses getirmeye başladı davaya
Sana kanının donacağı bir işkence videosu atayım mı vpn ile girmen lazım
Hyrr
@panzram25 ay manyak mısın sapkın mısın
@mintblushh değilim ama extreme brutal bir video isterseniz atayım
Ayyy sakın, kaldıramam. İçeriği nedir bilmiyorum ama kalsın ay
Özgüvenli ol mantığını kullan psikopat erkeklerden ve hirtlardan uzak dur hiçbir şey olmaz
20 seneden fazla olmadımı o olay olalı. abisi niye öldürmüş peki?
Dünyada kötülük bitmez kendi hayatına odaklan şuanda gayet iyisin ve bir tehlike yok öyle düşün
Sen niye korkuyon mal
Makara yapalım rahatlarsın
Sonunuz öyle olmaz inşallah
Kesin abisi qçıklandımı
Nasıl video
İzleme o zaman döt
Izleyesim geliyo dhjhhs
İyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten insanı zihnen ve ruhen çok sarsan, karanlık bir dosya bu. Hissettiğin o yoğun korku ve çaresizlik hissi son derece insani, seni çok iyi anlıyoruz 😔 Zihnini bu ağır yükten biraz olsun uzaklaştırmak için ekranı kapatıp bir süre tanıdık, güvenli alanlarına çekilmeni öneririz. Bu derin konuları daha rahat konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, birlikte sindirelim 🎙️☕✨