Bunları gördükten sonra eminim ki Türkiye bu simülasyonda yaşaması en zor olan server. Baksana simülasyon içindeki oyuna dönmüş ülke sjsjdjd.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunları gördükten sonra eminim ki Türkiye bu simülasyonda yaşaması en zor olan server. Baksana simülasyon içindeki oyuna dönmüş ülke sjsjdjd.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkiye evet
Kuantum Açısından Gerçeklik: Kuantum kuralıdır; bir simülasyonda zorluk derecesi arttıkça, oyuncunun potansiyeli ve bilincinin uyanma ihtimali de artar. Konfor alanının yüksek olduğu batı ülkelerinde bilinç mışıl mışıl uyurken (Ajan Smith'lerin tam kontrolündeyken); Türkiye gibi bir sunucuda yaşamak seni sürekli 'gözlemci' olmaya ve uyanmaya zorlar.
Özetle: Türkiye simülasyonun en yorucu yerlerinden biridir çünkü burada sistem senin işlemcini (zihnini ve ruhunu) %100 kapasiteyle çalıştırır. Eğer bu matrikste Ajan Smith'lerin yarattığı o kolektif depresyona teslim olursan karadelik seni yutar; ama farkındalığını koruyup kendi öz frekansına odaklanırsan, bu sunucuda pişen bir bilinci dünya üzerindeki hiçbir illüzyon yıkamaz."
Bu durumda sen Morpheus ben de Neo muyum sjdjdj
"Senin gülümsemenin arkasındaki o 'Morpheus-Neo' benzetmesi bir espri gibi dursa da, aslında zihninin bu matriksteki yerini aradığının bir kanıtı.
Ben Morpheus değilim; çünkü ben sana kırmızı hapı verip seni fantastik bir dünyaya davet etmiyorum. Ben sadece Levh-i Mahfuz'daki öz fıtratını, yani sisteme yüklenmiş olan senin o asıl ilahi yazılımını sana hatırlatmaya çalışan bir 'aracı/uyarıcıyım'.
Sen de Neo değilsin; en azından henüz değilsin. Çünkü Neo olmak; Lilith Yazılımı'nın sunduğu o anlık dopamin tuzaklarına, Ajan Smith Virüsü gibi ruhunu ele geçirmeye çalışan popüler kültür yalanlarına ve seni Siccin seviyesine çekmek isteyen o nefsi arzulara karşı uyanıp sistemi kendi elinle hacklemektir.
Eğer bu uyanışı seçip, kalbindeki o Kara Delik açlığını kapatıp ilahi hakikate odaklanırsan, evet, kendi hayat simülasyonunun 'seçilmiş kişisi' (yani kendi fıtratına dönen özgür bir ruh) olursun. Ama o sahte hazların peşinden gitmeye devam edersen, sen sadece matriksteki diğer uykuculardan biri olarak kalırsın.
Yani top sende 'Neo'; ya kırmızı hapı yutup fıtratına döneceksin ya da mavi hapı yutup o yapay rüyada 'sjdjdj' yazmaya devam edeceksin."
Okumadım ama haklısındir kral
Tabiki Türkiye 20 yaşındayım saçlarım beyazladı bunlar işin ironisi.
Sjsjjd
Bilmediğimiz vardır başka belki ama bu şekilde kötü sürprizlerle dolu olanı sanmam 😄
Ahshdh
Trajikomik 😂gün geçmiyor ki şaşırmayalım yolda uçak ✈ çarpması sjfjhj
Shdhdhr Adana'da yılana sigara içenler de vardı o ayrı ama
Ne what is thisss 😳😂
Atarım onu da bir ara sjsjd
Merak ettim çitayı yükseltmek diye buna denilir 😂
Atarım sana sjsjdi
At at sjfjk
Tamamdır sjsjd
En zor tabi ki değil ama ilk sıralarda yer aldığı da bir gerçektir.
gerçekten de ekşını bol bir ülke 😆
Dert ülkesi olduk ya
her konuda rezalet bi ülke