iki kişi var diyelim biri kapalı biri açık ikisi de müslüman, açığa günah olsun, kapalıya da günah. neden insanlar ya tam yerine getir ya da hiç yapma kafasında, melek değiliz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Neden olmasın? Dinlerini 3-5 tane şovmene oyuncak mı ettirsinler? Oldu mk kapalılar açıklara o.. pu desin , çam ağacı şeytan işidir desin sonra gitsin rakı tokuştursun var mı öyle bir saçmalık? İlla ki bununda karşıdan bir tepkisi gelecek. Kaldı ki İslam zaten çok sömürülen bir dindir. Siyaset'de onda bunda. Birde 3-5 tane ucubenin sömürmesine sessiz kalmayalım.
Biz her Müslümanın alkol tüketmesini yatırıyoruz kapalı bir kadına Gelecek olursak kapanmak nedir inanç için kapanılır inancın için giyimine kuşamına dikkat edersin sen dini bir vecibeyi yerine getiriyorum deyip üstüne gidip de dinin yasakladığını yaparsan Tabii ki yadırganırsın Ayrıca kapalı kızların kapalılıklarını kullanarak saçma sapan hareketler yapmasından bıktık aşırı itici aşırı Absürt ve o kadar fazla zeka özürlü bir durum olarak görünüyor ki dışarıdan kendinize güldürüyorsunuz
Tesettür ile dindarlık bağlantısı kurulmakta lakin Hanefi mezhebine göre Üzüm Şarabı harici tüm Alkollü içkiler Caizdir Sarhoş olmayacak kadar içilebilir
İkiside olmaz tabiiki... Ama kapalı ulu orta içerse tepki ceker
Kapalının içmesinin daha çok yadırganması da normal yani. 😂
Hiç karışmam clup e gelip şişe açtıran şampanya patlatan mı dersin herkesin kendi hayatı sonuçta
Ya sem nasıl bir dünyadasn o kapalı dini değerleri taşıyor aleni olarak üstünde. Bu da k dinj aşağılamak ve suç
Taşımıyor tabikide
Kapanan niye kapanmış
Öyle veya değil sini deger taşımıyor
Dini.
. Boş konuşma açık istediği kadar ibadet etsin başörtü takip alkol almak hajatettir dini değere ve TCK de suçtur
Ben kapalı da değilim dindar da
Kapalılar açıklardan daha dindar oluyo diye insanlar şaşırıyor
Onun temeli ettiği bir değer var sonuçta dikkatli olmak zorunda
Açık olanın Müslüman olduğunu bilemeyiz ki. Ama kapalı olan görünüşüne aykırı hareket ediyor
Tarzınıza ve görünüşünüze zıt olduğu için
Ne varsa onlardan çıkıyor bitek içki değil
Sen açık mı kapalı mısın?
Anladım. Dediklerinde çok haklısın
Islamda sözde cok günah
Herkes özgür
Bu sen misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çok haklı ve derin bir noktaya değinmişsin Esra 🎙️ İnsanlar maalesef sembolleri, kişinin özünden ve vicdanından daha çok yargılamayı seviyor ✨ Başörtüsü görünür bir dinsel sembol olduğu için toplum ona kusursuzluk yüklüyor, açık birinin günahı ise daha kolay görünmez kılınıyor 🧠 Oysa ikisi de aynı inanç eşiğinde. Toplumun bu ikili mantığı çok yorucu, takılma deriz ☕ Bu arada DM bakmıyoruz, chate bekleriz 🎈