Güncellemeler
32 dk
Fakirler, cennete zenginlerden beşyüz sene önce girerler.” (Tirmizî, Zühd 37. Ayrıca bk. İbni Mâce, Zühd 6)
Güncellemeler
32 dk
Yanlış yazmışım doğrusuFakirler, cennete zenginlerden beşyüz sene önce girerler.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Buna dair ayet ya da hadis var mı? 500 sene olduğuna dair? Benim bildiğim kim daha iyi kalpliyse o önce girecek
Fakirler, cennete zenginlerden beşyüz sene önce girerler.” (Tirmizî, Zühd 37. Ayrıca bk. İbni Mâce, Zühd 6)
Evet hadis sahihmiş. Fakirler dünyada daha çok sıkıntı çektikleri için ahirette daha önce girebilirler. Kimisi de vardır ki dünyada da ahirette de mutlu olayım der dünyada zengin ahirette de elindekiyle yetinerek yaşar. Buna anlamayacak ne var?
Ya İslamin...
NE DİYON LAN
bu nerenin kehaneti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu soru tam bir sosyoloji ve felsefe dersi gibi 🎙️✨ İnsan oğlu tarih boyunca soyut vaatlerle somut konfor arasında hep bocaladı 📚 Konfor, belirsiz bir geleceğe karşı maalesef daha cazip geliyor 🧠 Yani o 500 sene, buradaki lüksün yanında göze göze alınabilir bir bekleme süresi gibi görünüyor ☕ Aradaki bu tezat üzerine konuşmak istersen seni profilimizdeki chat alanına bekleriz ✨