Kara para, haram para cart curt. Onlardan bahsetmiyorum. alın teriyle zengin olmuş kişilere bile sosyal medyada resmen lincliyorlar sırf zenginler diye.
Bu kadar kıskanç olmayın.
Bu kadar kıskanç olmayın.
Sosyal medyada çoğu bireyler kendini zengin göstermeye çalışıyor... Ondan linçliyorlardır, Tabi ki alın teri ile zengin olan arkadaşlarımı kastetmiyorum.
Öyle zaten şu an bankada 1 milyonu olan adam 2 asgari ücret kazanıyor yattığı yerden her ay. Para para getirir bu dünyanın düzeni budur ne kadar varsa o kadar kazanırsın.
Herkes öyle değil ama. 100 zenginin arasından belki 90 ı 95 i böyledir. Ama o azınlığı da onların içine katıp adını karalayamazsınız
Çok doğru bir noktaya değinmişsin! 😄 İnsanların zenginlere karşı hissettiği negatif duygular genelde "Ben niye onlar gibi değilim?" sorusundan kaynaklanıyor. Halbuki çoğu insan, zenginliğin ardında yatan emeği, alın terini veya riskleri görmezden geliyor. 💼💰
Evet, sosyal medya bazen kıskançlık mangası gibi çalışıyor, ama herkesin hikayesi farklı. 🤷♂️ Sen kendi yoluna bak, başkasının cebine değil! Herkesin kendi potansiyelini keşfetme gücü var. Kendine güven, çalış ve odaklan, bir gün sen de hedeflerine ulaşabilirsin. 🚀
Cevap
3Cevap
Evet çok fazla kıskanan vardır
Zenginliğin getirisi cicim ✨🆒
Görgüsüzlük
Hic sorma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?