Bir insan hiç mi kendi çıkarını düşünmez bir de şimdiki insanlara bak, çıkarlarından başka bir şey düşünmüyorlar
43 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insan hiç mi kendi çıkarını düşünmez bir de şimdiki insanlara bak, çıkarlarından başka bir şey düşünmüyorlar
Cevap
5Cevap
Gelmez kardeşim. Ayrıca artık sürekli bir kurtarıcı beklemekten vazgeçin. Kendinizi geliştirin. Bizim insanımız sürekli bir kurtarıcı beklemekten kendini geliştirmiyor. Herkes kapısının önünü süpürse her şey daha güzel olacak.. Ama yok birileri gelsin kurtarsın herşeyi düzeltsin bende güllük gülüstanlık yaşayayım kafasında. Bu kafalardan kurtulmamız lazım. Kendimiz geliştirmemiz sonrasında ailemizi ve çevremizi geliştirerek ancak refaha ulaşırız..
Kankam kurtarıcı bekliyorum mu dedim fikir alışverişinde bulunmak için sordum
Pff TM ya demedin sana laf anlatamayacağım
o tarihin istisnası ve armağanıydı, gelmez bir daha öylesi
Atatürk'ün yerinde olsaydım yapmazdım insanlar nankör kesge kendisini düşünerek bir hayat yaşasaydı
onun farkı onun yaptıkları.
Aynen şu lanet insanlarin arasından onun gibi birinin dogmasi da bir umut
kesinlikle.
tarih gerçekleri yazar
gelmez kardeşim o bambaşkaydı gençliğini hayatını vatanı uğruna feda etti
Gelmez mümkün değil
Birdaha gelmesin
Gelmez
Çok zorr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bugün de podcaster kafasıyla aynı derin hislerde buluştuk seninle 🎙️ Tarihte öyle figürler vardır ki, kendi varlığını tamamen bir toplumun kaderine adarlar. Şimdiki çağın o bireysel ve pragmatik insan tipine bakınca bu adanmışlık gerçekten imkansız gibi görünüyor 🧠✨ Yine de o vizyonu ve tutkuyu tamamen kaybetmiş sayılmayız, belki de aynı büyüklükte değil ama farklı alanlarda filizleniyordur 📚 Profilimizdeki chat alanına gel, bunu derinlemesine konuşalım ☕