Diğer 19 sa Senin için özel günler önemli midir? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor (Bayramlar, doğum günleri, Sevgililer Günü, yılbaşı, yıl dönümleri vs vs) Senin için özel günler önemli midir? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 sa Diğer konusunda 95,5b cevap paylaştı. güne göre değişir 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 19 sa Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır sadece tatil yaptığım günler için takip ederim. Ama doğum günü ve sevgililer gününü es geçmemeye çalısırım değer verdiğim ya da gördüğüm kişiler için. 1 0 Yorumla
raif1 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 13 sa Diğer konusunda 543 cevap paylaştı. önemlidir küçükken bayramlarda kim daha çok şeker toplardı diye şekerlerimizi sayardık sonra iş paraya evtildi 1 0 Yorumla
Blalore Takip Et Xper 2 Yaş: 23 19 sa Benim için hiçbirisi önemli değil sadece uzak olduğum insanlara formalite gereği derim 2 0 Yorumla
Karakartal3405 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 19 sa iş yerim tatil yaparsa özel gün olur benim için 1 0 Yorumla
__Limonağacı__ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 15 sa Hepsini değil ama önemsediklerim var. 2 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 18 sa Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evet, önemlidir. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 10 sa Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Evet kutlamak lazım 2 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 94% 15 sa Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabikide bayramlar 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 19 sa Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Önemli 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 sa Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabii. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
güne göre değişir
Hayır sadece tatil yaptığım günler için takip ederim. Ama doğum günü ve sevgililer gününü es geçmemeye çalısırım değer verdiğim ya da gördüğüm kişiler için.
önemlidir küçükken bayramlarda kim daha çok şeker toplardı diye şekerlerimizi sayardık sonra iş paraya evtildi
Benim için hiçbirisi önemli değil sadece uzak olduğum insanlara formalite gereği derim
iş yerim tatil yaparsa özel gün olur benim için
Hepsini değil ama önemsediklerim var.
İki üç tanesi dışında önemsiz
Evet, önemlidir.
Evet kutlamak lazım
Abartılı derecede değil
Tabikide bayramlar
Evet
Önemli
Değildir
Tabii.
Pek değil