Aile & Toplum Sizin için özel günler önemli mi yoksa sıradan bir gün mü? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌼 Sizin için özel günler önemli mi yoksa sıradan bir gün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nazende__ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Özel gün diye bi şy yok bana göre, insan istəyince her günü özelleştirebilir 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sıradan bir gün Varya her şey ansızın olur güzel olur 😁 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Özel günler dinî günlerdir 2 3 Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Evet ama onu kastetmedim sevgililer günü yaklaşıyor diye sordum Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Aman sevgilim olmadı ki olsa da kutlamam batı özentisi papazın biri buldu bizim millet uydu Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl @nazende__Görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Yıldönümlerini önemsiyorum. 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günü güzelleştirmek bizim elimizde 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Özel gün kavramım yok 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Önemli. 1 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onemli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Özel gün diye bi şy yok bana göre, insan istəyince her günü özelleştirebilir
Sıradan bir gün Varya her şey ansızın olur güzel olur 😁
Özel günler dinî günlerdir
Evet ama onu kastetmedim sevgililer günü yaklaşıyor diye sordum
Aman sevgilim olmadı ki olsa da kutlamam batı özentisi papazın biri buldu bizim millet uydu
@nazende__Görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim
Yıldönümlerini önemsiyorum.
Günü güzelleştirmek bizim elimizde
Özel insanlar için Özel
Değer kıymet bilene her gün özelki
Özel gün kavramım yok
Sıradan bir gün
Önemli.
Değil önemli
Sıradan
önemli bence ayrı bir tadı oluyo
Onemli