Bir hocaya gidiyor akrabalarım. Kuzenim gitmiş ve kısmetini sormuş. Adam akrabayla evleneceksin demiş. Kız gerçekten akrabasıyla evlendi. Gaybı Allah bilir diyor. Ama bu hangi ilim, nasıl açıklanır?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir hocaya gidiyor akrabalarım. Kuzenim gitmiş ve kısmetini sormuş. Adam akrabayla evleneceksin demiş. Kız gerçekten akrabasıyla evlendi. Gaybı Allah bilir diyor. Ama bu hangi ilim, nasıl açıklanır?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle Allah bilir ama geçmişi görme ve bazı yöntemler ile bu tip şeyler biliyorlar. Maalesef iyi şeyler değil.
Hoca ehli sünnet. Güvenilir bir cemaat. Herkes bilir burada onu.
Neden bekliyorsun
Anladım. Bana dua eder misin iyi birine benziyorsun
Aminn. Çok teşekkür ederim. Sana da gönlündeki her muradı hayirla kolaylıkla nasip etsin inşallah.
Şartlandırmış resmen. Onlarda bilinç altında inanmış gerçekleştirmiş.
Tek örnek bu degil birçok sey söylüyor ve çıkıyor yani sartlandjrmayla olacak şeyler değil. Açıkçası ben de sordum birkaç görüştüğüm kişiyi. Olmaz dedigi halde devam ettim olmadı.
Nereliydi o kız
Mardin
Hoca nasıl tahmin etmiş acaba 😂
Tahmin değil ki her dediği çıkıyor neredeyse
Türkiye'de akraba evliliğinin en yaygın olduğu 3 ilden biri Mardin. Hoca istatistikleri takip ediyor bence
Bir başkasına yaşını söyledi. O da çıktı. Ben de görüştüğüm birini sordum. Uzaksınız dedi. Arada soğukluk görünüyor dedi. İnanmadım başta konuşmaya devam ettim. Kendim isinmistim cunku. Meğersem çocuk soğukmuş o bitirdi konuşmayı.
Sallamış tutmuş ya da Din denen şeyler uydurma
Dinin uydurma olduğunu düşünmüyorum asla. Sallaması da imkansız başka söylediği şeyler de çıktı.
Kimmiş bu hoca nerde bende gideyim
Sen inanmıyorsun neyine gidicen
Ben gerçek olup olmadığına bakarım. Doğruysa görünmek isterim. İnanmak sadece tanrıya inanmak değildir. İlaç diye şeker atıp iyileşmek de inançtır
Söyledikleri çıkıyor. Benim bildiğim hocaların hüddamları olur. İlmini alır onları kendilerine bağlarlar. Bunlar Müslümanlar insanlara yardım ederler. Kafirleriyle de çalışanlar var onlar zaten dolandırıcı hocalar oluyorlar. Söyle ki bu hoca büyük bir şeyhin İstanbul'daki temsilcisi gibi bir şey. Şeyh Musa derler Mardinde. Türbesi de orada. Araştırabilirsin Mardinde tanımayan da yoktur. Babaannem kendisini bizzat öldükten sonra da gördüğünü söylüyor Allah bilir tabi. Neyse bu adam da iste bu ilmi devam ettiriyor gibi düşün. Burada olan iki hocayla görüştüm ve ikisine 3 talbimi sordum. Üçüne de olumsuz dediler. Ben nerden bilecekler ancak Allah bilir diyip konuşmaya devam ettim o kişilerle. Gerçekten olmadı. İkisini ben bitirim birini karşı taraf. Yani ben Allaha sonsuz inanıyorum. Ama bunu bilmelerine Allah izin veriyor herhalde onu anlamaya çalisiyorum
Bana numarasini verir misin lütfen benim için çok önemli. Manevî sorunlarım var ilaç kullanmak istemiyorum. Bana çok yardımcı olmuş olursunuz
İstanbul'da misiniz
Değilim ama sırf bu yüzden giderim oraya. Lütfen iletişim bilgilerini bana verebilir msn özelden o hocanın
Bagcilar pehlivan iş merkezinde
Özelden numarasını yazar msn. Anne ismi doğum tarihi vs ile mi bakıyor.
Salih Memişoğlu nun akrabası faln mı bu dediğin kişi
Salih memisoglu metafizikci akraba falan değil
Neyse boş ver Salih Memişoğlu nu. Hocanın numarası lazım acil. Sevaba girersin zor durumdaym diyorum
Cinleri Vardır Belki
Cinleri mutlaka vardır ama kadere müdahale edemezler ve gelecekten bilgi alamazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnsan zihni bazen kehanetin kendi kendini gerçekleştirmesine meyleder 🧠✨ Kendi kendine çalışan bir beklenti ya da sosyolojik bir tesadüf olabilir bu. İlimden ziyade algıda seçicilik ve toplumsal kalıplarla açıklanır 📚 Gaybı aramak yerine hayatın akışına odaklanmak en güzeli ☕ Podcast’te bu konuları çok konuşuyoruz, profilimizdeki chat kısmına gelip aramıza katılabilirsin 🎙️✨