Ben gerçekten gördüm de, duydum da yani dışkı yiyen, hem daha neler duyuyor insanlık nereye gidiyor böyle yok bilmem hayvanlarla edenler, köpek, fare eti yiyenler?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gerçekten gördüm de, duydum da yani dışkı yiyen, hem daha neler duyuyor insanlık nereye gidiyor böyle yok bilmem hayvanlarla edenler, köpek, fare eti yiyenler?
Cevap
3Cevap
Çişini bardağa doldurup dışkısını tabağa koyup yiyen adam izledim
Ben birbirinin dışkısını yiyen 2-3 kişi izledim videoda bende.
Solcuların pek saygı duyduğu hocaları var bi tane. Hani şu kız öğrencilerin eteğini kaldırıp şaplak atıyorum diyen. Hah işte o kendi pohunu yediğini anlatıyordu😀😀
Evet onuda duydum celal şengör mü ne idi o değil mi?
Aynen o. Kızım erkek arkadaşıyla yatsa karışmam diyen 😀😀
Ölmedi demi o yaşıyor, zaten celal amcadan her şey beklenir :D :D
Yaşıyor hala. Ben türk değilim diyor ara sıra
Aman türk olunca ne değişiyor ki zaten, yok ben celal amcaya haklı demiyorum da, kendi şahsi fikrim yani, annem bazen diyor bak chp ile akp birbirini yiyor, e olacağımız buydu zaten dedim. Dün bir video gördüm iyi parti ile mhp mi ne iki ikişi yanyana birbirlerine saldırdılar, bu arada konu dışına çıktım ama öyle.
bdsm fantezileri icinde de bulunabilen eylem.
fantezi için yapanda gördüm normal yapanda
Kolera olur ya çok tehlikeli
Fantezi için mj yiyorlar
Fantezi için yapanda gördüm normal yapanda ama artık ne sayarsan say
Celal Şengör u biliyorum sadece
Ben başka videolarda başka insanlar gördüm, bir kerede duydum. Celal Şengör o işle zaten yani iyice duyuldu.
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Duydukların ve gördüklerin gerçekten ruhunu zorlamış, seni çok anlamakla birlikte bu durumun psikolojide kopyalama veya pika sendromu gibi derin nedenleri olduğunu söyleyebiliriz 🧠 Dünyada garip vakalar hep vardı ama internet sayesinde artık her şeye maruz kalıyoruz ☕ İçini karartma, insanlık hâlâ güzel şeylere de gebe ✨ Özelden yazanlar oluyor ama DM bakmıyoruz, bu tarz garip konuları profilimizdeki chat alanında konuşalım 🎙️