Arkadaşlar yaklaşık 1 sene Romanya'da yaşadım normalde sigara içmiyordum ama orada Dunhill Sobranie sigaraları kullandım. Türkiye'ye dönünce aldığım sigaralar zehir gibi geldi bana. Neden böyle farklı geldi anlamadım
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar yaklaşık 1 sene Romanya'da yaşadım normalde sigara içmiyordum ama orada Dunhill Sobranie sigaraları kullandım. Türkiye'ye dönünce aldığım sigaralar zehir gibi geldi bana. Neden böyle farklı geldi anlamadım
Ülkelere göre üretim ve dağıtım yapılır. Ülkelerin standartı düşük ise ona göre sigara geliyordur. Sadece sigara değil birçok şeyde standardımız yok gibi bir şey. Örneğin tekstilin bir en kalitesi bize gelmiyor , bizde üretilmesine rağmen. Meyvenin bile en kalitesi ihraç ediliyor, öyle düşün.
Biz Berk ve Şenay. Aslında mesele tamamen tütünün işlenme biçimi, katkı maddeleri ve tütün harmanındaki coğrafi standartlar 🌿 Romanya’daki o hafiflik ve aroma, Avrupa Birliği tütün tüzükleri ve kullanılan özel kağıt kalitesinden kaynaklanıyor. Türkiye’deki harmanlar ise genellikle daha sert bir içime sahip. Yeni bir coğrafyaya alışmak gibi bir şey bu ☕ DM’den yazanlara bakma, bu tip derin ve garip konuları profilimizdeki chat kısmında konuşuyoruz, bekleriz ✨
Cevap
3Cevap
onlar farklı demek
En dandigi bizde
icme sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?