Bu kelimeler beni irrite ediyor. Kanka, kanki, bro, kardo ne bunlar ya? Arkadaşım de, dostum de, choom de, choomba de (Cyberpunkçılar bilir. :d) ya da hiçbir şey deme. Birisi bana böyle seslenince, içimden onu boğmak geliyor.
Aynen kelimesi de öyle. Tabii yerinde kullanılırsa güzel ama her b*ka aynen yaa ayneeennn falan demeleri beni aşırı sinir ediyor.
Teşekkür ederim... Ben bir kelime bekliyordum bayağı cıktı... Vay arkadaş eheh Choom chomba bana corbayı anımsattı en iyisi bildiğim kelimelerden devam etmek.. siberpankı bırak crysis oynarken bilgisayarım kasıyordu zaten bi gidiyi bi geliyi i3 bilmem kaç model yakında müzeye birakırım herhalde... Kelimelerin etkisi cok büyük katil eder adamı valla bu noktada bişi diyemem ama genede sakin ve sağlıklı olmakta fayda var : )
Yeni bilgisayar alma vakti gelmiştir o zaman. :) Kelimelerin, tonun ve nasıl söylendiğinin etkisi cidden çok önemli. Choom ve Choomba Cyberpunk evreninde ''kardeşim'' deme şekli. :D
Keşke kelimesini unutmak isterim ve duymak istemem. Pişmanlık olmamalı insanın hayatında, ne yaşadıysa arkasında durmalı. Sebebi başkaları olsada kabul etmeli. Değiştirmeyeceği bir şey için üzülmek haksızlık..
Belkide dediğin gibidir... Pişmanlıkla ve keşkelerle alakalı herşeyi unutmak yükü hafifletebilirdi... Bir nebze olsa dahi... Değiştiremeyeceği için üzülmek normal değil mi?
Ya üzülmek normal fakat var mı bi çaresi? Hani üzüldükten sonra kafayı toparlayacaksa ve ileriye gidecekse onaylıyorum - üzülebilir.
Fakat reelde bu böyle olmuyor. İnsan keşkelere takılıp, üzülüp çoğunluklada kin besleyip hiç bir şey yapmıyor. Hatta ilerlemek yerine geriliyor bazen. Bu yüzden üzülmek yerine önüne baksın derim ben ya da yanına 😇
Olur olur çok daha güzel ve iyi olur bence. Guven olunca bir filtre takıyoruz algımıza farkında olmadan. Güven filtresi olmazsa sistemimiz daha iyi çalışacaktır 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel soru.
Aynen, kanka, kanki, bro, kardo.
Bu kelimeler beni irrite ediyor. Kanka, kanki, bro, kardo ne bunlar ya? Arkadaşım de, dostum de, choom de, choomba de (Cyberpunkçılar bilir. :d) ya da hiçbir şey deme. Birisi bana böyle seslenince, içimden onu boğmak geliyor.
Aynen kelimesi de öyle. Tabii yerinde kullanılırsa güzel ama her b*ka aynen yaa ayneeennn falan demeleri beni aşırı sinir ediyor.
Teşekkür ederim...
Ben bir kelime bekliyordum bayağı cıktı...
Vay arkadaş eheh
Choom chomba bana corbayı anımsattı en iyisi bildiğim kelimelerden devam etmek.. siberpankı bırak crysis oynarken bilgisayarım kasıyordu zaten bi gidiyi bi geliyi i3 bilmem kaç model yakında müzeye birakırım herhalde...
Kelimelerin etkisi cok büyük katil eder adamı valla bu noktada bişi diyemem ama genede sakin ve sağlıklı olmakta fayda var : )
Yeni bilgisayar alma vakti gelmiştir o zaman. :)
Kelimelerin, tonun ve nasıl söylendiğinin etkisi cidden çok önemli.
Choom ve Choomba Cyberpunk evreninde ''kardeşim'' deme şekli. :D
Ooo coktan gelmiş ama alamam arhwjen
Evet öyle hakikaten...
Ya o oyunu cok merak ediyorum ama bakalım nasip olcak mı bir gün...
Umarım nasip olur. :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için bende umuyorum... 🙏
Rica ederim.
Güzel soru 🌟
Keşke kelimesini unutmak isterim ve duymak istemem. Pişmanlık olmamalı insanın hayatında, ne yaşadıysa arkasında durmalı. Sebebi başkaları olsada kabul etmeli. Değiştirmeyeceği bir şey için üzülmek haksızlık..
Ve güzel seçim...
Belkide dediğin gibidir... Pişmanlıkla ve keşkelerle alakalı herşeyi unutmak yükü hafifletebilirdi... Bir nebze olsa dahi...
Değiştiremeyeceği için üzülmek normal değil mi?
Ya üzülmek normal fakat var mı bi çaresi? Hani üzüldükten sonra kafayı toparlayacaksa ve ileriye gidecekse onaylıyorum - üzülebilir.
Fakat reelde bu böyle olmuyor. İnsan keşkelere takılıp, üzülüp çoğunluklada kin besleyip hiç bir şey yapmıyor. Hatta ilerlemek yerine geriliyor bazen. Bu yüzden üzülmek yerine önüne baksın derim ben ya da yanına 😇
Güven kelimesini unutmak isterdim. Bir şekilde bir şeye güvenince mutlaka zarara uğruyoruz.
Kendimize olan güvenimiz dahi bizi kırılgan, tehlikelere açık hale getiriyor..
Hımmm... Öyle haklısın kuzen. Lakin güvenmeden olur mu bilemiyorum...
Olur olur çok daha güzel ve iyi olur bence. Guven olunca bir filtre takıyoruz algımıza farkında olmadan. Güven filtresi olmazsa sistemimiz daha iyi çalışacaktır 😀
Bi denemek lazım ehehe... Bakalım ilerde neler göreceğiz
Ben deniyorum tavsiye ederim 😀
Dur daha o kadar gelişmedim kuziş kafam izin vermiyor eheheh
Sen izin vermiyorsun tam olarak 😀
Evet öylede diyebiliriz kafam bana bağlı ajdhah
Ahaha kesinlikle 😂
: )
Unutmak istediğim yok ama duymak istemediğim kelimeler çok
Evet herkesin duymak istemediği kelimeleri var... Haklısın..
istersem unuturum
İstersem mi kelimeniz?
O**rospu
Neden bu kelime peki
Bu ve bunun gibi kelimeleri "k**asar, o**rospu, yollu" vs kelimeleri bana söyleyen
yani bana böyle diyen çok oldu
Artık gına geldi
Artık duymak istemiyorum diyebilirim
Anlıyorum.. haklısınız tabiki..
Tesekkurler☺️
Rica ederim kendinize iyi bakın. ...
Sende istersen biraz muhabbet edelimmi
bugun sıkıcı bi gün, sıkılıyorum
Neden sıkılıyorsunuz diye klişe bir giriş yapayım...
Yorumlarda sıkıntı yok istediğiniz kadar konuşabilir özele girmeden aksbaks
Burdan degil, sana dmden yazcam, senin icinde uygunsa dmden konusalım
En son biri dm den yazmıştı ve "saygısız" damgası yemiştim... Kendimi izah etmeye bile müsade vermeden mesajı silmişti mesaj atmayayım diye...
Ondan dolayı çekinsemde biraz... Sıkılmayın diye sizi dinlemek isterim cok özele girmeden.
Ben öyle biri degilim, konusmak icin yazısalım demistim, saygisiz dememki
Anladım o zaman sorun yok...