Kendime bazı kelimelerin denilmesinden nefret ediyorum. Bana prenses denilmesini istemem. İlerdeki hayatıma girecek insana baştan bana dememesi gereken ilk iltifat. Sonra engel kelimesini sevmem. Ben sonuna kadar konuşma ve halletme insanıyım. Bir anda engel atan insan gözümde bir korkaktır. Yüzleşemiyordur.
Kısmen çıkardım sayılır da aslında. Yine de yazayım, keşke. Keşke kelimesini hayatımdan pişmanlıklarımla beraber çıkarmaya çalışıyorum. Biraz başarmış olsam da tam anlamıyla hayatımdan söküp atabilmiş değilim. Yakında komple çıkarıp atacağım inşAllah ☾
Tek bir kelimeyle sınırlandıramıyorum. Emir kiplerinin tümünü ben dahil herkesin hayatından silip atabilmeyi çok isterdim. Rica etmenin önemini öğrenmeli herkes. Birilerini buyurmakla insan olunmuyor.
Kesin şey kelimesini çıkarırdım istemsizce çok kullanıyorum konuşurken. :D bir tane arkadaşım çok dikkat ediyor özellikle bazen bir cümle içerisinde 3-4 defa kullanabiliyorum :D
Değersiz. Kelimesini çıkarmak isterdim çünkü hiç bir şey değersiz değildir bazılarının değeri çoktur bazılarının daha az bazıları kendini degersizlestiriken bazıları da değerli kılar..
Hayatımdan bir kelimeyi çıkarmama gerek yok, çıkarılması gereken insanlar çıkarıldığı zaman akabinde uygun kelimeler de otomatik olarak çıkmış olacaktır zaten.
Senin iyiliğin için/seni düşündüğüm için yaptım. Ya lütfen siz kendinize yetmeyen aklınızı bir de benim yerime düşünmek, bana iyilik yapmak için hiç yormayın.
Haa şöyle desene şu an hak verdim sana Yav ben acidığı için konusanlarida anlamıyorum ya kedi miyim la ben niye aciyorsun konuşma çok zor değil, di mi ama yani?
Önceden beni seviyordu veya ben öyle düşünüyordum ama artık sanırım eskisi kadar sevmiyor belkide benden karşılık bulamadığı içindir bilmiyorum ben ona karşı bı şey hissetmiyorum ama onun beni sevmesi hoşuma gidiyordu ilgisi azaldı ve şu an farklı şehirlerdeyiz biraz karışık yani okuduğun için teşekkür ederim 😊
Belirsizlik kötü... bende onu yaşadım Daha iyisi olmaya çalıştım onun için ama her iyi hallerim onun için kötülük idi. Sonuç olarak bizde farklı şehirlerdeyiz ve belki de evlenmiştir bilmiyorum
Bu evlenmemiş evine kadar biliyorum ama eski samimiyetimiz yok artık arada bı yazın oralara gidiyorum bakalım bu sefer nasıl karşılayacak umarım beni hâlâ seviyordur gerçi artık pekte bı önemi kalmadı hani bı şarkının sözü vardı ya ağlama yüreğim yar gelmez gelsede artık farketmez benimkide o mesele kusura bakma seninde başını şisirdim 🙃
Yok be baş mi kaldi bende de şişecek :D hayat her zaman istediğin gbi gitmez. Bazen gitmez de.. insan bazen yanlış kişiyle karşılaşır ve doğru hayat sürdüğünü sanar. O yüzden geçmişe bakma yoksa gelecek senij fişini ceker