Oyuncak ayı olur, araba olur, obje olur fark etmez. Benim Michael Schumacher Formula 1 Ferrari aracım duruyor hâlâ. Bir de 9 yaşımdayken gazete kuponu biriktirip aldığım sudoku cihazı.
simdi yok malsf ya. kucukken zaten genelde disarida hayvanlarin pesine takilirmisim, boncuklardan taki yaparmisim ya da camurdan pasta falan yaparmisim. iki bebegimi hatirliyorum biri boyumdan buyuk lahana bebegimdi sonra kayboldu. digeri de zayif safinaz bebegimdi onun da ablam kolunu koparmisti yani oyuncaklarim travma. keske lahana bebegim kalsaydi ama
komsu olsaydik muhtemelen sacini basini yolmaya calisirdim bu durumda ahshahshs safinazlarin gozu cikmiyo bu arada kumas gibi bi seydi onlar ama lahana bebegin cikardi, neyse ben zaten onu zor tasiyodum ona bi sey yapamazdin hep evde kalirdi ahshahsh
bazen korkunc bi cocuk oldugun icin korkunc bi adammissin gibi de geliyo ahshahsh lahana bebegimi saglam istiyorum oynamak istiyosan oyna ve geri birak lutfen
Korkunç demeyelim de yaramaz diyelim veya komşuların dediği gibi canavar. Ama kimseye zarar vermezdim, sadece mal mülke zarar verirdim.)) Teşekkür ederim cömertliğin için direkt inatlaşmadan verdiğin için muhtemelen ona zarar vermezdim
Evet muhtemelen öyle. Komşu, fasulye dallarından birini kırdığım için beni anneme şikayet etmişti. Ben de sinirlenip "şimdi hepsini kıracağım" deyip gidip hepsini kırmışım. Bunu hatırlamıyorum, anlatmışlardı. Teyzemin kocası kısacık bir adam, annem yemek yedirirken itiraz ederdim. Teyzemin kocası da "yemezsen büyüyemezsin" deyip fütursuzca araya girmişti. Ben de ona "sen bu yüzden mi ufacık kaldın?" demiştim. Sırf bisikletim var diye ekmek aldırmaya çalışan komşum ben itiraz edince anneme söylemişti almam için. Ona "yeme ekmek zaten şişmanlamışsın şişmanlayacağın kadar" demiştim. Gıcık kaptığım insanlarla alay da ederdim bu doğru. Bu yüzden çok kez babamdan dayak yemişliğim de vardır. O zamanlardaki öz güvenin 10'da 1'i şu an bende yok.
korkunc ve yaramaz cocuk soylemlerimi geri almak istiyorum ya. cok akilli bi cocukmussun ahshahs simdi bunlari cogumuz yapamayiz ama hak ediyolar boyle agizlarinin payini almayi o yuzden iyi ki bi donem yapmissin bunu. yani aslinda cogu insan huyuna gidildigi zaman iyi oluyo, bu cocuklarda cok var o yuzden sana fazla satasiyolarmis. keske daha cok sapanla bi seyler firlatsaymissin
Araba lastiklerinin tıpasına sivri cisim sokup lastikleri indirmekten camide dışarıya bıraktıkları ayakkabıları alıp kadınlar katındaki kadınların ayakkabıları arasına koymaya kadar epey uğraştık onlarla. Sapana ihtiyaç olmuyordu 😀
Unutamadığım bi tane sarı anne ördeğim ve sırtında üç yavrusu vardı suda yüzdürürdüm. Maalesef annem tüm oyuncaklarımı baskalarına vermiş, artık yoklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
simdi yok malsf ya. kucukken zaten genelde disarida hayvanlarin pesine takilirmisim, boncuklardan taki yaparmisim ya da camurdan pasta falan yaparmisim. iki bebegimi hatirliyorum biri boyumdan buyuk lahana bebegimdi sonra kayboldu. digeri de zayif safinaz bebegimdi onun da ablam kolunu koparmisti yani oyuncaklarim travma. keske lahana bebegim kalsaydi ama
Ben de boncuklu tabancamla kuzenimin bebeklerine nişan alır gözlerini çıkarırdım. Ablan yine kolunu koparmış, iyi ki benim gibi bir komşun olmamış
komsu olsaydik muhtemelen sacini basini yolmaya calisirdim bu durumda ahshahshs
safinazlarin gozu cikmiyo bu arada kumas gibi bi seydi onlar ama lahana bebegin cikardi, neyse ben zaten onu zor tasiyodum ona bi sey yapamazdin hep evde kalirdi ahshahsh
Kendimi tanıyorsam ben o lahana bebeği evden alıp dışarı getirmen hususunda seni ikna ederdim 😀
ben de kendimi taniyosam o cocuk aklimla zaten hemen ikna olurdum sonra da aglardim gozu olmayan lahana bebegime sarilip ahshahs
Ahahah kıyamam sadece gözünün olmayacağını düşünüyor 😂
bazen korkunc bi cocuk oldugun icin korkunc bi adammissin gibi de geliyo ahshahsh
lahana bebegimi saglam istiyorum oynamak istiyosan oyna ve geri birak lutfen
Korkunç demeyelim de yaramaz diyelim veya komşuların dediği gibi canavar. Ama kimseye zarar vermezdim, sadece mal mülke zarar verirdim.)) Teşekkür ederim cömertliğin için direkt inatlaşmadan verdiğin için muhtemelen ona zarar vermezdim
tamam yaramaz diyelim
rica ederiim, zarar vermedigin icin de ben tesekkur ediyorum 🤝🏻
Ne demek, bugün iyi tarafıma denk geldin 🙂
belki de sadece gicik aldigin kisilere oylesindir, biraz onyargili yaklasmis olabilirler yani. lahana bebegimi kurtardigim icin mutluyum
Evet muhtemelen öyle. Komşu, fasulye dallarından birini kırdığım için beni anneme şikayet etmişti. Ben de sinirlenip "şimdi hepsini kıracağım" deyip gidip hepsini kırmışım. Bunu hatırlamıyorum, anlatmışlardı. Teyzemin kocası kısacık bir adam, annem yemek yedirirken itiraz ederdim. Teyzemin kocası da "yemezsen büyüyemezsin" deyip fütursuzca araya girmişti. Ben de ona "sen bu yüzden mi ufacık kaldın?" demiştim. Sırf bisikletim var diye ekmek aldırmaya çalışan komşum ben itiraz edince anneme söylemişti almam için. Ona "yeme ekmek zaten şişmanlamışsın şişmanlayacağın kadar" demiştim. Gıcık kaptığım insanlarla alay da ederdim bu doğru. Bu yüzden çok kez babamdan dayak yemişliğim de vardır. O zamanlardaki öz güvenin 10'da 1'i şu an bende yok.
korkunc ve yaramaz cocuk soylemlerimi geri almak istiyorum ya. cok akilli bi cocukmussun ahshahs
simdi bunlari cogumuz yapamayiz ama hak ediyolar boyle agizlarinin payini almayi o yuzden iyi ki bi donem yapmissin bunu. yani aslinda cogu insan huyuna gidildigi zaman iyi oluyo, bu cocuklarda cok var o yuzden sana fazla satasiyolarmis. keske daha cok sapanla bi seyler firlatsaymissin
Araba lastiklerinin tıpasına sivri cisim sokup lastikleri indirmekten camide dışarıya bıraktıkları ayakkabıları alıp kadınlar katındaki kadınların ayakkabıları arasına koymaya kadar epey uğraştık onlarla. Sapana ihtiyaç olmuyordu 😀
cok rahatlatici, eline saglik
Benim de bir peluş tavşanım var 2 kar kürem bir de seninki gibi gazeteden biriken kuponla alınmış yarım set Winx kitaplarım var😅
Kuponla alınmış olanlar daha bir değerli oluyor
Unutamadığım bi tane sarı anne ördeğim ve sırtında üç yavrusu vardı suda yüzdürürdüm. Maalesef annem tüm oyuncaklarımı baskalarına vermiş, artık yoklar
Hayır yok ama o dönemlerden kalma kalma ışıklı bir çakmak var duvara tutunca ışıkta tayyip erdoğan silüeti çıkıyor 2007 seçimlerinden kalma bir hediye
Geçen ay 10 temmuza kadar duruyordu yeğenime hediye ettim
3-4 tane ayı ve atıcık tarzı oyuncağım var evde
Yok hepsini kirmistim cocukken 😅
Ben de çoğunu kırdım da birkaç parça dayandı
Peluş oyuncaklarım var annem saklıyor
Annem varı yoğu attı ya
evet
Var evet
Hiç yok
oha ne guzelmiss