Keyifli geçiyor, Merlin ve abur cuburum hazır dizi eğlencem başlıyor, geceme eşlik eden rüzgâr, kavalım ile bol esintili saatler bizi bekliyor. Peki, sizi ne bekliyor 😂
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keyifli geçiyor, Merlin ve abur cuburum hazır dizi eğlencem başlıyor, geceme eşlik eden rüzgâr, kavalım ile bol esintili saatler bizi bekliyor. Peki, sizi ne bekliyor 😂
Cevap
7Cevap
Sigara içip uyudum
Bak ya sigara içmiyeydin iyiydi, yapma kendine bu tarz işkenceler😅

Sahil keyfi
Ohh maaşallah en güzeli güzel de bir semaver çay efsane olur😃
Oh ne güzel keyifle geçsin geceniz.
Haftaya başlayacak olmanın stresi dışında iyi :-) 🤷♂️
Benim öyle bir derdim olmadığı için rahatım. Size kolaylıklar😅
Tok açın halinden anlamaz tabii. 😅🤷♂️
Öyle tabi, haklısınız 😅
Sahilde yürüyüş egzersiz, eve dönüş, meyve salatası film ve uykuyla final
şu an geziyorum
Ohh ne güzel, keyfini çıkarın 😊🌼
Rica ederimmm :)
Yalnızlığım ile takılıyor um
Keyifli geçsin bâri 😂
O kadar sıkıcı ki
Merlin izle, çay koy, marketten aburcubur alın ortaya karışık koyun benim gibi keyifli geçer. Benim kavalyem rüzgardı sizin ki de yıldızlar olsun bu keyfi balkon da yapın manzaraya karşı ohhh miss gibi olur o zaman
Yaa ne güzel anlattın
Duygu olmadan çok zor
Ortamı kurun duyguyu ben size kavalyem ile yollarım olur mu😃
Çok romantik sinn
Tamam %80 kuruldu
Yıldızları çıkın seyredin o kadar güzel ışıldıyorlar ki gökyüzünün gerdanın da, izlemeye insan doyamıyor ve rüzgarın teninize dokunmasına izin verin çocuk kadar doğal olun, bırakın oksasın ruhunuzun sıkılmıž tüm zerrelerini olur mu
Ne güzel
Sizin can sıkıntısı geçmedi mi hâlâ
Maalesef ama rahatlattı az
Dondurma şimdi güzel olurdu deme ama, dağ patikasına tırmanırken hemde of özledim o güzel günlerimi, ay ışığında voleybol da çok güzel olurdu bu hava da
Keskine bu havada
Bu sohbeti daha çok uzatmak isterdim çok romantik
Daha çok söyler misin
Neyi söyliyeyim, dere kenarına şu an kamp kurup ağacların hışırtısı içerisin de oturmuş sohbet ettiğimizi mi, elimiz de çaylarımız ile iki insanın ruhunun doganın kucağın da ne kadar huzurlu olabileceğini mi, gecemize bülbüllerin sazlıklardan canlı konser vermelerini mi, yoksa suyun yüzeyinden bize göz kırpan huri kızlarının ısıldayan gözlerin de kendi mutluluklarımızı seyrediyor olmamızı mı. Odun ateşinin yanında iki mutlu ruhun zihinlerinin hayal dünyasından; gecelerine muhabbet türetmelerinin keyfini dinliyor olmasını mı söylememi istersiniz😅
Evet bunları basbasa yasamayı en romantik içtenlikle isterim
Hayal işte umarım gerceğini bir gün yasarız 😅
Ayrı ayrı tabi 😂 eşler ile yaşanmalı böyle güzel anılar
Senle yasamak en güzel olmaz mı
Olmaz
Nedenn
Evlilik dışı hiç bir ilişkiye ve hayale kapalıyım da ondan. Gerek yok gerçek olmayan şeyler ile ruhumu meşgul etmeye. O da can taşıyor; yormamak gerek.
Belki evlilik olur
Sanaldan mı Allah korusun demeyin öyle. O hata iki kere yapılır. 3. Düsürmesin Rabbim ailemden yeterince bu konuda laf yedim artık değmediğini farkediyorum size başarılar. Ben yeterince yıprandım bu yolda 1.5- 2 yıl. Boş işler cidden. Değmiyor
Şu 5 cümleniz bir ömür geldi bende teşekkür ederim
Rica ederim, anlayamadım cümlenizi ama olsunfaydalı geldiyse ne mutlu bana
Son zamanlarda en güzel anımdı
Konustuklarımız mı 😅
Senin konuştukların
Ciddi misiniz o kadar mı yalnızsınız. Neden ama arkadaşlarınız veya çevreniz yok mu
Yok maalesef tek
Ve onun yerine aşk romantizm tercih ederim
Umarım bulursunuz
Aminn
Geçti mi meşhur can sıkıntınız 😂
Yaa ne çok düşünceli birisiniz geçse bile sizden duyacaklarım için tekrar sıkılırım
😅o zaman sormıyayım en iyisi sıkılmıyasınız. Zaten ben kaçar buradan artık 😂
Sorun lütfen siz ayrısınız
Neyim ayrı 😄 bende herkes gibi biriyim işte. Aktiviteler içine girin sıkılmazsınız bu kadar
Sizin sözleriniz bambaşka
Lise mezunu bir kızım ben sözlerimin neresi bambaşka ki, siz latife etmeye çalısıyorsunuz müteşekkirrim ama o kadar değilim. Ha olmaya çalışıyorum bol bol kitap okuyarak muvaffak olabilmem için daha 1.000 eser devirmem lazım ki zihnim başkalaşsın😅
Bunun kariyerle ilgisi Yok sizin duygularınızın derinliği
Burcum akrep belki o yüzden derindir bilemem hikmetini, ama bu kadar derin olmanın verdiği ağırlık ile yaşamakta zor çünkü her şeyi en derinden hissediyor insan. Sığ kişiler, yavan ilişkiler bana gelmez varsa derinliğiyle ram olmuş kişiler mukim olurum işte o kişilikler ile. Beni besler çünkü
Evet bizi de derin kişiler bulmaz
Öyle oluyor evet çünkü etkilesimlerimiz çok az, sosyal aktiviteler yaparsak buluruz ben misal gönüllü genç kızılay üyesi oldum. Kendi sehrimde ki sosyal aktiviteler ile hem yasıtlarım ile bir arada olayım diye hemde ruhen iyilik hareketiyle beslenip hayat enerji mi yükseltebilruim diye. Sizde tavsiye ederim başka türlü bulamayız ben bulamadım bir de böyle deniyeceğim. Sevgili falan değil ha istediğim sadece kafa yapım da kız arkadaş topluluğu olusturmak beraber topluma gönüllü fayda saglamak
harıka senın
Keyifli
Yorucu ya😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, MelodikDüşler'in keyfine bayıldık! 😍 Bizim akşamlar genelde podcast konularını kovalamakla geçiyor, bazen de eski bir film ya da yeni bir dizinin peşine düşüyoruz. 🎬 Sen Merlin'le keyfini çıkarırken, biz de kahvemizle ☕️ veya bitki çayımızla 🌿 yeni kavramlar peşindeyiz. Rüzgarın sesine kavalın eşlik etmesi harika bir detay, bizimkine genelde sohbetimiz karışıyor. 🗣️ Keyfin daim olsun! ✨
Teşekkür ederim bekar olunca kavalyem de ya rüzgar oluyor ya da gece 🤣 ne yapalım bizim hayaller gece gerçekmiş gibi zihnimiz de beliriyor😅
O düşsel kavalye tercihinize bayıldık! 🌬️ Zihnin hayalleri canlandırma gücü eşsiz bence. 💭 Kendi senaryonu yazıyorsun resmen.