Aşk İlişkileri Geceniz nasıl geçiyor keyifler nasıl? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yorum yazamadığım akedemisyen adayı yazarsa memnun olurum😄 Güncellemeler+1 yıl Haftaiçi de yoğun muydu🫣 Güncellemeler+1 yıl Hiç duşta yaptın mı Geceniz nasıl geçiyor keyifler nasıl? Cevapla Yorum Soruları Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. keyfim normal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geldim 1 167 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradayım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şükürrr nerde kalmıştık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben keyifli şeyler beni yormaz demiştim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Senin enerjine bayılıyorum zaten🙈 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Birde öpücük atmıştın sanki😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu hatırlamıyorum 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha vardııı ne ara unuttun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Unuttum işte 😃 ben 10 dakika ara alayım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Olur gelince yaz güzelim😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldim yeniden Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl hoş geldin güzeller güzeli Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Güzel ama unutkan😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen unuturum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Güzel şeyleri unutma ama Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Dünki zevkli miydi cumaya göte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkliydi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sayı kaç oldu dün🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben saymayı bilmiyorum 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha o kadar ateşlş demek😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tek misin bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek değilim eşim evde Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kaçta uyuyacaksın bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşları ile Playstation da maç yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23.30 gibi uyurum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha erkekler bayılıyorrrr Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 2 gün yoğun geçnese seni rahat bırakmazdı😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin sen de seversin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neyi oyunu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O mu beni ben mi onu 🙈🙈🙈 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hala mı isteklisin😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyun oynamayı Playstation futbolu işte Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ara ara oynarım ama eskisi kadar değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarın işe gidecek enerjisini fazla sömürmek istemem Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen nasıl bir kadınsın sen yaa🙈🙈 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen oyun sever misin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Erken mi uyudun yoksa😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben oyun oynamıyorum bazen eşime eşlik etmek için mortal kombat açıyor onu oynuyorum şansa ara sıra yeniyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Adam haftasonunda zevkin doruklarında gezdi desene bu hafta🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hâlinden gayet memnun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kim olmazki efsane cuma ve cmtesi gecesi üstüne bugün dinlenmeeeee Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen kendini tarif etmiş miydin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmiştim sanırım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tekrar etsene hayal edeceğim😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir insanım bende 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hadi yaaaa😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettiğini söyle Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Fiziğini merak ediyorum vücut ölçülerin boy vs ayrıca Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 🫣🫣🫣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.67 boy kilo 50 86 63 82 ölçüler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şey 82 mi çoook iyi. Taş gibi akademisyen okacaksın deseneee😎 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Öğrencin olabilir miyimmm😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınava gir üniversiteyi kazan Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen hoca ol ben o bölümü kazanır zevkle okurum😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gidiyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaaa ne çabukkkk Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yarın gece müsait olur musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterli bu kadar iyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hayırlı gecelrr 😚 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hafta sonuna kadar müsait olacağımı sanmıyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Öyle olsun 1 hafta ara verelim konuşmaya. Sen müsait olursan yazarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merhabalar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Merhabalarrrrr Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yeni geldim eve Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Feneri nerede söndürdün Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha yok ya arkadaşlarla futbol oynadık Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen napıyorsun tek gibisin bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek sayılırım kardeşim var Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Gece burada olunca öyle düşündüm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Keyfin nasıl napıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben iyiyim sen ne yapıyorsun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Uzanıyorum yaaa yorgunum biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gol attın mı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha atamadım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Seninle mesajlaşmamız fazla olunca limit doluyor İnşallah burada olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Limit mi var Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bilmiyorumki 2 defa oldu seninle Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Mesaja geçene kadar idare edeceğiz artık Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Erken uyumazsın demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykum gelmeye başladı biraz devam ederim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen uyuyunca duşa gireyim o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terli terli mi oturacaksın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Geçen haftasonu yorucu geçmişti senin bu hafta dinleniyorsun galiba😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde böyle eşim işe gidince tatil yapıyorum 😃😃😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Eşin şanslı senin gibi kadın zor bulunur😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃 teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az yoğunluk vardı 🙊 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Haftaiçi de yoğun mu geçti🫣 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha fenasınnn güzel bir kadın mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal biriyim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm bilemeyeceğiz artık😄. Uyumasan geçen seferki gibi soru cevap yapardık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruları neden güncelleme ile soruyorsun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha yanlışlıkla yazmışım andmmfnfmg Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Demesen farketmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duşta denedik Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıldııı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙊🙈 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahsha hoşuna gitmiş gibi🙈 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Evlenmeden önce bir şeyler yaşandı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kadınlar sevmiyor duşu demekki sende de öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duş için hayır demedim evlilik öncesi için dedim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm tamam Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen hiç Ankara'ya gelmiş miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de duşa girince yaramazlık yapma Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bu aralar enerjim iyi yapasım var🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldim kısa süreli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neden yapmayayım🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enerjiyi sporla harca Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Senin gibi birisi yokki hayatımda enerjimi en güzel şekilde harcayayım🙈😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyorsun bence istesen bulursun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neden istemeyeyim gerçekten denk gelmiyor. Senin gibi enerjik birisi lazım bana😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim arkadaşlarım hep böyle senin çevrende yok demek ki Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Evli olmasan sana yürüyebilirdim😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃😃 kaç kadına bu sözler söylendi acaba Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ya sen bana neden bu kadar ön yargılısın😄. Ordan çapkın mı duruyorum😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çapkın duruyorsun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Değilim ama olsam fena olmazdı gibi akskdkkc Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İsranbulda nerde otuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uyumaya gideceğim sormak ya da söylemek istediğin bir şey var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadıköy Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Geldiğimde kahve içer miyiz güzel kadınnnn🫣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçemeyiz Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Haydaaaaaa neden Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neyse bakalım iyi geceler güzel kadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burayı gerçek hayata taşımayı düşünmüyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kararlara saygılıyım🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu gece nasılsın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İyiyim bomba gibi😄. Sen nasılsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende iyiyim bugün ekstra iyisin sanırım bomba gibi dediğine göre Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şükür yaaa havalar güzel enerji veriyor. Sen napıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl YouTube da yemek tarifleri bakıyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Vayyyy özel bir şeyler mi hazırlanacak yarın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünüyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne yapmayı planlıyorsun. O yemek sonrası güzel bir gece hediyesi gelir sana😉😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu beğendimhttps://m.youtube.com/watch?v=5NdHRrhXkoA Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmmm çok lezzetli duruyor bende deneyeyim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bugün mesajlaşmalarımız akmıyor😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sabah da bakarım yemeklere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kahveci açacaktın ne yaptın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaza yetişiyor inşallah enfes bir yer oluyor Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Belki bir gün gelirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki pastacılıktan anlıyor musun kurabiye kek de lazım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 20 yıllık şeflerle çalışıyorum. Menü hazır usta işi tatlılar hazırlıyoruz Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl İşi profesyonellere yaptırıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitter çikolatalı tatlılar güzel oluyor Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Menüye bayılırsın çook iyi. Mesajlaşmamız sınırlanırsa sorularımı takip etmelisin kaybetmeyeyim seni😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka sorun varsa onun linkini yoruma at da yorumlarda kısıtlama olursa oraya yazarım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Dün yanlışlıkla güncellemeye yazdım ya 2 gün güncelleyemiyorum😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Seninle bakalım dm ye geçebilecek miyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncellemeden değil yorumdan at buraya yaz Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Senin için soru sorayım tedbiren dursun ne olur ne olmaz güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nickinin anlamını söyleyecektin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Geceniz nasıl geçiyor? ↗burada dursun tedbiren Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl https://youtu.be/O_aa5IW0Ptc?feature=sharedBurdan esinlendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀😀 süpermiş espirili Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Burayı kafa dağıtmak eğlenmek için açtım. Nick de uyumlu olsun dedim😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende burayı kafa dağıtmak için kullanıyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bazıları çok ciddiye alıyor yoruyor Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen fazla gizemlisin beni burada en çok yoran kadın oldun😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün spor yaptın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa demek ki karşı koyulamıyor sana başkaları seni yormuyor öyle mi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yarın yapmayı düşünüyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sence karşı koyulamıyor muuu😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için karşı koyulamayacak bir durum yok senin dediğinden tam tersi anlam çıkıyor başkaları yormuyorsa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mutsuzum 1 2 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nedennnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
keyfim normal.
Geldim
Buradayım
Şükürrr nerde kalmıştık
Ben keyifli şeyler beni yormaz demiştim
Senin enerjine bayılıyorum zaten🙈
Birde öpücük atmıştın sanki😅
Onu hatırlamıyorum 😃
Hahaha vardııı ne ara unuttun
Unuttum işte 😃 ben 10 dakika ara alayım
Olur gelince yaz güzelim😄
Geldim yeniden
hoş geldin güzeller güzeli
Güzel ama unutkan😄
Bazen unuturum
Güzel şeyleri unutma ama
Dünki zevkli miydi cumaya göte
Zevkliydi
Sayı kaç oldu dün🙈
Ben saymayı bilmiyorum 😃
Hahaha o kadar ateşlş demek😄
Tek misin bugün
Tek değilim eşim evde
Kaçta uyuyacaksın bugün
Arkadaşları ile Playstation da maç yapıyor
23.30 gibi uyurum
Hahaha erkekler bayılıyorrrr
2 gün yoğun geçnese seni rahat bırakmazdı😅
Kesin sen de seversin
Neyi oyunu mu
O mu beni ben mi onu 🙈🙈🙈
Hala mı isteklisin😄
Oyun oynamayı Playstation futbolu işte
Ara ara oynarım ama eskisi kadar değil
Yarın işe gidecek enerjisini fazla sömürmek istemem
Sen nasıl bir kadınsın sen yaa🙈🙈
Sen oyun sever misin
Erken mi uyudun yoksa😄
Ben oyun oynamıyorum bazen eşime eşlik etmek için mortal kombat açıyor onu oynuyorum şansa ara sıra yeniyorum
Adam haftasonunda zevkin doruklarında gezdi desene bu hafta🙈
Hâlinden gayet memnun
Kim olmazki efsane cuma ve cmtesi gecesi üstüne bugün dinlenmeeeee
Sen kendini tarif etmiş miydin?
Etmiştim sanırım
Tekrar etsene hayal edeceğim😄
Bir insanım bende 😃
Hadi yaaaa😄
Merak ettiğini söyle
Fiziğini merak ediyorum vücut ölçülerin boy vs ayrıca
🫣🫣🫣
1.67 boy kilo 50 86 63 82 ölçüler
Şey 82 mi çoook iyi. Taş gibi akademisyen okacaksın deseneee😎
Öğrencin olabilir miyimmm😄
Sınava gir üniversiteyi kazan
Sen hoca ol ben o bölümü kazanır zevkle okurum😄
Ben gidiyorum
Yaaa ne çabukkkk
Yarın gece müsait olur musun
Yeterli bu kadar iyi geceler
Hayırlı gecelrr 😚
Hafta sonuna kadar müsait olacağımı sanmıyorum
Öyle olsun 1 hafta ara verelim konuşmaya. Sen müsait olursan yazarsın
Merhabalar
Merhabalarrrrr
Yeni geldim eve
Feneri nerede söndürdün
Hahaha yok ya arkadaşlarla futbol oynadık
Sen napıyorsun tek gibisin bugün
Tek sayılırım kardeşim var
Gece burada olunca öyle düşündüm
Keyfin nasıl napıyorsun
Ben iyiyim sen ne yapıyorsun
Uzanıyorum yaaa yorgunum biraz
Gol attın mı
Hahaha atamadım
Seninle mesajlaşmamız fazla olunca limit doluyor İnşallah burada olmaz
Limit mi var
Bilmiyorumki 2 defa oldu seninle
Mesaja geçene kadar idare edeceğiz artık
Erken uyumazsın demi
Uykum gelmeye başladı biraz devam ederim
Sen uyuyunca duşa gireyim o zaman
Terli terli mi oturacaksın
Geçen haftasonu yorucu geçmişti senin bu hafta dinleniyorsun galiba😄
Bizde böyle eşim işe gidince tatil yapıyorum 😃😃😃
Eşin şanslı senin gibi kadın zor bulunur😄
😃😃 teşekkür ederim
Az yoğunluk vardı 🙊
Haftaiçi de yoğun mu geçti🫣
Hahaha fenasınnn güzel bir kadın mısın
Normal biriyim
Hımmm bilemeyeceğiz artık😄. Uyumasan geçen seferki gibi soru cevap yapardık
Soruları neden güncelleme ile soruyorsun
Hahaha yanlışlıkla yazmışım andmmfnfmg
Demesen farketmedim
Duşta denedik
Nasıldııı
🙊🙈
Hahsha hoşuna gitmiş gibi🙈
Evlenmeden önce bir şeyler yaşandı mı
Hayır
Kadınlar sevmiyor duşu demekki sende de öyle
Duş için hayır demedim evlilik öncesi için dedim
Hımmm tamam
Sen hiç Ankara'ya gelmiş miydin
Sen de duşa girince yaramazlık yapma
Bu aralar enerjim iyi yapasım var🙈
Geldim kısa süreli
Yapma
Neden yapmayayım🤔
Enerjiyi sporla harca
Senin gibi birisi yokki hayatımda enerjimi en güzel şekilde harcayayım🙈😄
İstemiyorsun bence istesen bulursun
Neden istemeyeyim gerçekten denk gelmiyor. Senin gibi enerjik birisi lazım bana😉
Benim arkadaşlarım hep böyle senin çevrende yok demek ki
Evli olmasan sana yürüyebilirdim😄😄😄
😃😃😃 kaç kadına bu sözler söylendi acaba
Ya sen bana neden bu kadar ön yargılısın😄. Ordan çapkın mı duruyorum😄😄
Çapkın duruyorsun
Değilim ama olsam fena olmazdı gibi akskdkkc
İsranbulda nerde otuyorsun
Ben uyumaya gideceğim sormak ya da söylemek istediğin bir şey var mı
Kadıköy
Geldiğimde kahve içer miyiz güzel kadınnnn🫣
İçemeyiz
Haydaaaaaa neden
Neyse bakalım iyi geceler güzel kadın
Burayı gerçek hayata taşımayı düşünmüyorum
Kararlara saygılıyım🙏
İyi geceler
Bu gece nasılsın
İyiyim bomba gibi😄. Sen nasılsın
Bende iyiyim bugün ekstra iyisin sanırım bomba gibi dediğine göre
Şükür yaaa havalar güzel enerji veriyor. Sen napıyorsun
YouTube da yemek tarifleri bakıyorum
Vayyyy özel bir şeyler mi hazırlanacak yarın
Düşünüyorum
Ne yapmayı planlıyorsun. O yemek sonrası güzel bir gece hediyesi gelir sana😉😄
Bunu beğendim
https://m.youtube.com/watch?v=5NdHRrhXkoA
Hımmmm çok lezzetli duruyor bende deneyeyim
Bugün mesajlaşmalarımız akmıyor😄
Neyse sabah da bakarım yemeklere
Kahveci açacaktın ne yaptın
Yaza yetişiyor inşallah enfes bir yer oluyor
Belki bir gün gelirsin
Belki pastacılıktan anlıyor musun kurabiye kek de lazım
20 yıllık şeflerle çalışıyorum. Menü hazır usta işi tatlılar hazırlıyoruz
İşi profesyonellere yaptırıyorum
Bitter çikolatalı tatlılar güzel oluyor
Menüye bayılırsın çook iyi. Mesajlaşmamız sınırlanırsa sorularımı takip etmelisin kaybetmeyeyim seni😄
Başka sorun varsa onun linkini yoruma at da yorumlarda kısıtlama olursa oraya yazarım
Dün yanlışlıkla güncellemeye yazdım ya 2 gün güncelleyemiyorum😄
Seninle bakalım dm ye geçebilecek miyiz
Güncellemeden değil yorumdan at buraya yaz
Senin için soru sorayım tedbiren dursun ne olur ne olmaz güzelim
Sen nickinin anlamını söyleyecektin
Geceniz nasıl geçiyor? ↗
burada dursun tedbiren
https://youtu.be/O_aa5IW0Ptc?feature=shared
Burdan esinlendim
Tamam
😀😀😀 süpermiş espirili
Burayı kafa dağıtmak eğlenmek için açtım. Nick de uyumlu olsun dedim😄
Bende burayı kafa dağıtmak için kullanıyorum
Bazıları çok ciddiye alıyor yoruyor
Sen fazla gizemlisin beni burada en çok yoran kadın oldun😄
Bugün spor yaptın mı
Yaa demek ki karşı koyulamıyor sana başkaları seni yormuyor öyle mi
Yarın yapmayı düşünüyorum
Sence karşı koyulamıyor muuu😉
Benim için karşı koyulamayacak bir durum yok senin dediğinden tam tersi anlam çıkıyor başkaları yormuyorsa
Mutsuzum
Nedennnnn
Özelden yazdım
Yerinde