Cesareti olanın ülkesi olur. Türk halkı “45 kg kekodan nasıl korunurum” diye düşünmeye devam etsin.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cesareti olanın ülkesi olur. Türk halkı “45 kg kekodan nasıl korunurum” diye düşünmeye devam etsin.
Cevap
7Cevap
Mum olmak kolay değildir, ışık saçmak için önce yanmak gerekir _ Mevlana
Kahbelik gizli yapılır gizli kalmaz. Bunlar da çıkacak bir gün ortaya.
Düşmanı uzakta arama yusufu kuyuya atanda kardesleriydi~Instagram reels.
Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür, ama kimse önce kendisini değiştirmeyi düşünmez.(Tolstoy)
Türklerin ülkesi yokmu
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde PKK elebaşı Öcalan’a teşekkür edildi. Günaydın.
Hala bizim ülkemiz bunu yapanlar da elbet cezasını çekecek bir gün istiklal mahkemesinde hepsinin yargılandığını göreceğiz inş
Tamam sen o kadar cesursan gidip sarayı bas o zaman ne duruyosun hadi
Topluluk arkandan gelmiyosa gerçekten cesursan gider tek başına da yaparsın ve illaki ses getirir daha tek başına markete çıkamayan sümüklü sümeyyeler burada gelmiş millete laf ediyo
Senin profiline bakılırsa kendini 25 sabıka kaydı olan Kürtlere pazarlamaya çalışan bir orsp* olarak fazla iddialı konuşuyorsun. Neyse yarın bir gün haberlerde adını görürüz artık.
Ekran görüntüsünü aldım cimere bildiriyorum senin gibilerin derdi direkt Türk milletiyle hadi ablam hadi uyku vaktin geçti sütün iç yat evine gelen tebligatı da ailene bi şekilde açıklarsın artık
Cimere selamımı da söyle. Yarın hangi hırta vereceksin onu düşün sen boş ver bunları. Dikkat ette 83 yerinden bıçaklanma.
Tamamdır güzelim haber edersin
Sert ama mert bir soz
hergün bir şey olur, birgün her şey olur
Korkak olanın kasabası olur.
Keşke cahil olmasan
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde PKK elebaşı Öcalan’a teşekkür edildi. Günaydın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, geceye hep umut veren, düşündüren sözler bırakmayı severiz seninle. 🤔 Bazen en büyük savaşlar zihnimizde döner; unutma ki cesaret, sadece dışarıya karşı değil, kendi endişelerine karşı da durabilmektir. İçindeki ışığı yak, gerisi zaten yolunu bulur. 🌌💫✨