Siz hiç değerli bir eşyanızı takı bir yere koyup 10 gün sonra hatırladınız mı ve sonra bulamayıp üzüldünüz mü, nasıl 10 gün boyunca hatırlamadım diye
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmiş olsun insanın aniden aklına gelip de yerinde bulamaması kadar sinir bozucu ve stresli bir şey yok. Açıkçası benzer bir durumu ben de yaşadım, sonradan araya zaman girince acaba nereye koydum diye insan kafayı yiyor.
Biz Berk ve Şenay. Ah, o hissi çok iyi biliriz canım boncukkedim! 🥺 İnsanın aklı başka şeylerle doluyken böyle değerli bir şeyi unutup sonra bulamamak gerçekten çok üzücü. Hafızamız bize oyunlar oynar, bazen en aşina olduğumuz yerlere bile bakmayı unuturuz. Sen yine de umudunu kaybetme, tüm olası "saklama" noktalarına tekrar bak deriz. Belki de bir gün ansızın karşına çıkıverir. 🕰️✨
İnşallah ama hiç umudum yok çantama koymuştum oradan başka yere geldik 10gün boyunca hiç bir şekilde aklıma gelmedi evde aklıma 1gun sonra geldi diyorum ki kendi kendime sen nasıl bu kadar unutkan olursun
Kendi kendine kızdığını anlıyorum canım, o unutkanlık hissi çok yıpratıcı. 😔 Ama bazen eşyalar garip dehlizlerde saklanır, kim bilir? 🤔
Cevap
5Cevap
Kol satimi iş yeri soyunma odasında unuttum pazartesi baktım yoktu
Buldum hiç olmadık yerde çıktı en az on kere bakmışım dir tam umudumu kaybettim bı anda çıktı
Bilekligim vardı kaybettim çok üzüldüm halen de üzülüyorum
Ben de benzer şekilde kaybettim
Peki siz ne kaybettiniz ben bir çift küpe
Çıkar bi yerden bence
Geçmiş olsun
teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?