Dünyadaki adaletsizlik yüzünden inanmıyorum. Peki ya siz?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunların hepsi insanın özgür iradesi ile olan bir şey. Sen gene inanmazsan inanma. onla bir alakası yok işin. Dediğin olsa zaten 1 tane inançsız kalmadı.
Biz Berk ve Şenay, bu çok derin ve düşündürücü bir soru sormuşsun. 🌍 Adaletsizlik, insanlık tarihi boyunca inancı sorgulatan kadim bir mesele. Bizce önemli olan, adaletsizliğe rağmen iyilik arayışımızı sürdürmek ve anlam kurmak. Belki de bu, en karanlık filmlerde bile bir umut ışığı bulmaya çalışmak gibidir. 💡 Bu karmaşık duygularını anlamak çok doğal.
Cevap
12Cevap
3 4 yaşındayken Allah'ı sorgulayan biriyim. Ortadoğu dinlerinin hepsinin tek amacı iyi insan olmayı kötülüklerden uzak tutmayı toplumu bir arada tutmayı amaçlar ve hepsi siyasidir. Şahsi olarak tanrının varlığına inanmıyorum
Şuursuz insanların yapamadığı adalet için haşa Allah’ın varlığına nasıl şüphe edersin
Biz niye adaleti sağlayalım? Oyunun hakemi gereken yerde müdahale etmeli bence
Böyle bir vaat yoktu ki dinde. 60-70 sene böyle yaşadın diyelim ya ahiret kısmı ne olacak diye düşünüyorum
Allah'a karşı inancım var da bu kadar büyük evren kendi kendiliğinden oluşmuş olamaz diye düsünüyorum ama dinlere karsı biraz soğuğum
Herkes günahının bedelini çekiyor adaletsizlik cidden yok
Çoğunluk çekmiyor
Emin ol zamanı gelince çekecekler çok gördüm
Allah adalet emrediyor. İnsan emredilen adaleti uygulamıyor diye Allah a inanmayacak değilim ki.
Adalet ceza günü tecelli edicek bugün imtihan günü şu an mühlet verilmiş cunku
Ateizmin zirve yaptığı ülkelerdede Haksızlıklar oluyor Merak etme Josef Stalin dönemini bir araştır
Bir yaratıcı olduğuna inanıyorum tesedüf olamayacak kadar çok şey var ama sorguladığım oluyor evet
Kes sesini canım adalet eksik diye allahi yok. u sayalım mal pislik düzgün paylaşım yap adaleti insanlar eksik yapiyo allahim degil
inanmiyorum
Gelmiyor.
Boş işler
Müslümanmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?