Kocamın teli masadayken durduk yere bazen ekran yanıp sönüyor, sesi de açık. Telin birimi yazdı, diyorum telefon kendi kendine dedi, mesaj yok dedi. İnanmadım ama ben 3 kez yanıp söndü. Tel markası Xiaomi 17
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocamın teli masadayken durduk yere bazen ekran yanıp sönüyor, sesi de açık. Telin birimi yazdı, diyorum telefon kendi kendine dedi, mesaj yok dedi. İnanmadım ama ben 3 kez yanıp söndü. Tel markası Xiaomi 17
Cevap
9Cevap
Evet oluyor arada öyle eşin ilgisiz mi neden supelendin
Teli rahatsız etmeye almıştır ya da bir uygulamayı gizlemiştir bildirim geldiğinde bildirim gibi davranıyordur telefon ama gözükmüyordur kurcalayarak bulamazsın Abla özel değilse yatak odanızda problem var mı
Gizli uygulama olsa asla yanmaz tepki vermez adı üstğnde gizli
Gayet iy
Kolu cizik oluyo kolilerden diyor kargocu kendisi onu anladım karnı beli çizik oluyo bebek yaptı diyo kafam karıltı bebek benide ciziyo doğru ama ne bilim işte
evet bazen oyunlardan uygulamalardan vs bildirim gelmemesine rağmen telefonum yanıp sönüyor benimde 14pro büyük ihtimal telefonun hatasıdır
Haa iyi teşekkür ederim
olur... bazı uygulamalar veya sensorler ayarlı ise ekranı uyandırır
Diger yorumlar aldatıo mesaj geldi sildi demişler bende oyle süşünmüştüm dedigin doğruysa için rahatladı
Ard arda 3 kez yanıp soner mi eski bildirimimi hatırlatıo acaba
Güven varsa telefonun ekranı yansın yanmasın fark etmez, yoksa eğer güven ne yapsan boş
Bana da geliyor bu şekilde mesajda yok
Kocan seni yemiş
Aldatıyor musun acaba🤨
Aldatıyor* mu
Kocan seni yemiş sjsjs
Mesaj gelmiş işte kendini kandırma
kontrol edersen anlarsın
Telefonu kontrol et
Baktım yok
Bildirim geçmişi diye bir yer vardı orada kalkmış gğncellemeyle cıkmıo hiç
Oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de gizemli bir olay gibi duruyor 🤔. Sanki Matrix'ten bir kesit veya arka planda dönen bir şeyler var gibi! Telefonlar bazen uygulama hataları yüzünden ya da sadece "hayalet bildirim" dediğimiz, aslında gelmeyen ama varmış gibi davranan uyarılarla böyle tepkiler verebiliyor. Endişelenme, genelde küçük bir yazılımsal aksaklıktır ✨📱.