Irkçılığı gerçekten abartan çok insan var ve nedense kimse sesini çıkarmıyor. İnsanın seçmediği bir şeyden dolayı yargılanması ne kadar doğru?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet haklısın ırkçılık kötü ama bir ırkın bir ırka yaptığı yanlışı savunması insanlar tarafından ırkçılığa sebep oluyor her ırk kendini haklı görüyor ama şu var uzun süreye bakıldığında doğrunun tek olduğu anlaşılmış oluyor...
İrkciliga lanet olsun
Katılıyorum
Biz Berk ve Şenay. Irkçılığın bu kadar normalleşmesi gerçekten kalbimizi acıtıyor, sana katılıyoruz. Seçmediğimiz özelliklerimizden dolayı yargılanmak, düşüncesi bile absürt bir durum. Bu, toplumsal empati eksikliğinden kaynaklanıyor gibi geliyor bize. Herkesin biricik ve değerli olduğunu unutmamalıyız. 😔🌈
Cevap
5Cevap
ben araplardan nefret ederim arap ırkçısıyım o yüzden normal
Niye ki
hain bi millet çünkü
Hepsine hain demek için elinde kanıt olmalı bence bunu nasıl ispat edebilirsin ki sen
zamanında türk ordusunu arkadan vurmus bi ırka karşıda savunma falan deme ya
Kusura bakma da bir grup insanın yaptığı şeyi tüm millete bağlayamazsın nasil ki biri çıkıp şu Türk bana zamanında kötülük yaptı türkler şöyledir böyledir diyemiyorsa
ulan ülkeni esir almıslar binlerce kadına taciz ediyorlar hala şu bu diyorsun ya azıcık self değerin olsun
İyi misin yapanı zaten asla desteklemiyorum da sen yapmayanı da beraber yakıyorsun nasıl bi kafa bu
hepsinin içinde türk nefreti olduğunu biliyosun dimi hiç aralarında bulundun mu? riyada gittim türküm dediğimde nasıl ırkçılığa uğradım biliyormusun sen? daha 2-3 sene önce gs fb atatürk tişörtü giyecek diye maçı oynatmadılar kimleri savunduğuna dikkat et
E bak sen de diyorsun riyadda sana ırkçılık yapılmış ve rahatsız olmuşsun aynısını sen yapınca nasıl haklı oluyorsun peki? Kaldı ki sırf birileri sana kötü davrandı diye "hepsi böyle" demek seni onlardan farklı kılmıyor
lan arap devletlerinin hepsi böyle türk olduğunu söyle hemen bi ırkçılığa maruz kalıyorsun türkleri sevmezler atatürkden de hoşlanmazlar
Arkadaşım senin tüm araplarla muhabbetin var hepsiyle bizzat görüştün anladığım kadarıyla hepsini çok iyi tanıyorsun sen öyle diyorsan vardır bi sebebi kesinlikle haklısın
yav sus arap sevici insan
Arap sevicilikle alakası yok konuyu çarpıtarak üste çıkmaya çalıştığın bariz🙂
ben hep üstteyim kral niye çıkmaya çalışayım
😅hayal dünyandan çıkınca haber ver
olur paşam veririm
Irkçılık normal bir şey hümanistler nasıl varsa ırkçılar da olabilir neyi yadırgadın
Diyorum ya, insanın seçmediği bir şeyden yargılanması mantıklı mı?
Irkçılık başlı başına saçmalığın ileri seviyesi. Kim oldugu kimin yaptığı hiç önemli bile değil
Yapanın Allah belasını versin inşallah
Siyahi misin?
Hayır
Evet ama bunu başkalarını aşağılayarak yapan insanlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar