Cırkınlıkten dolayı asosyalik?

Kendimi asırıııı cırkın goruyorum bunun nedenı yuz hatlarım degıl yuzumde inanılmaz sıvılce var nasıl boyle cıktı bılmıyorum aynaya bakınca yumruk atasım gelıyor kac tane cıldıyeye gittim cozum yok.. hormonlara bile baktırdım. Eskıden gercekten guzel bı kızdım kendime guvendigim icin yeni girdigim ortamlarda konusur insanlarla anlasırdım kız olmama ragmen kızlar bile sırf güzelim dıye arkadas olmak ısterlerdı simdi cok cırkınım yuzum dolu sıvılce yaglı.. Gercekten dısarıya cıkmıyorum artık cırkın olmaktan bıktım cok mutsuzum bide guzel kızlar cırkınım dıye yanımda konusuyor ya nefret edıyorum sanki bilerek yapıyorlar sizce ne yapmalıyım? Sacma cevaplar verecekler yazmasın..
Güncellemeler
+1 yıl
Magazlara girdigimde bile o calısanlar varya cok güzelsiniz diye gelirlerdi hic unutmuyorum bir ara arkadasımla ykm ye girmistik ikimizde öylesine deniyorduk kadınlar gelip iltifat ede ede sürekli konusmuslardı arkadasımın moralinin bozulduğunu görüp cıkmıstım ne garip bunlar sadece 3 yıl önceydi simdiyse o benden 10 kat daha güzel.. Simdi o bana benim ona yaptıgım gibi seyler yapar mı sanmıyorum..
Cırkınlıkten dolayı asosyalik?