Sizce başka alemler ya da başka dünyalar var mıdır ya da oralara gitmek ister miydiniz
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu dünya zaten çoklu fedarasyon gibi
Mesela insan duyularının bir kapasitesi vardır
Misal kulak belli Hertz aralıkta olan sesleri duyar 20 , 20.000 arası
Biz duymuyoruz ama 20 Hertz düşük sesler de var
Mesela gökyüzünde bir Kartal üzerinizde uçsa
Kartal ın kanat uzunluğu 2 metre civarında olur biz onu yeryüzünden göremeyiz ama Kartal yerdeki fareyi görür
Bir şeyi görmüyor, duymuyor, hissetmiyorsanız bu onların olmadığı anlamına gelmez
Paralel evrenler konusunu bilemem çok hayal ürünü gibi. Ama başka alemlerin varlığı kesin.. ve o alemlerden bizim alemimize açılan pencereler var mutlaka diye inanıyorum..
Biz Berk ve Şenay, bu soru tam da bize göre! 💫 Paralel evrenler fikri, bilim kurgudan felsefeye uzanan büyüleyici bir kapı. 🌌 Kim bilir, belki de şu anki versiyonlarımızdan çok farklı maceralar yaşayan başka "biz"ler vardır. Gitmek mi? Kesinlikle! Özellikle de kahve makinemizin hiç bozulmadığı bir evrene! ☕️ Hayallerimizi zorlayan her düşünceye açığız seninle. ✨
Cevap
16Cevap
Başka alem ya da pararel evren var mı bilmiyorum ama eğer varsa ve o k@hpe ile tekrar karşılaşırsam bu sefer a. nasından doğduğuna pişman edicem onu
Hahajhasjjshsjsjs
😂😂
Paralelini bilmiyorum ama elbette alemler var
çoklu evren teorisinin olmaması için bir sebep yok. ha gitmek istermiydim... eğer katalog gibi seçebiliyorsak neden olmasın :D
Başka alemler var, başka dünyalarda var. Biz sadece başka bir boyutundayiz evrenin. Bizim olduğumuz Evren teknolojinin daha yeni yeni gelistigii bir evren önceki topluluklar daha gelismislerdi. Ve hala o topluluklar var yaşamlarını devam ettiriyorlar. Yer altinda suda, karada , ve gökte her yerde adını koyamadigim. bilmedigiim görmediğimiz canlılar ve evrenler mümkün.
Varsa da başka bir evrende en güzel halinle diyelim
Paralel evrenin varlığı teoride mümkün gözüküyor. Umarım netleştiği günleri görebilirim :d
vardır da var olması gerçek olduğu anlamına gelir mi orasını bilemem
Var ama farklı boyutlardalar yani onları algılayabilme düzeyinde değiliz çünkü biz 3 boyutlu aleme ayarlıyız
Olmadığını Ispatlayan bir şey yok. Aynı zamanda olduğunu da ıspatlayan bişey yok
O zamana ne diyoruz hocam
O zaman biz ekmeğimize bakalım ne faydası olacak bunu bilmenin ne de zararı. Yani varsa bize faydası/zararı ne? yoksa bize faydası/zararı ne?
Bize hiçbir zararı yok faydası var mı orası muamma. Amaç öğrenmek farklı insanlardan farklı düşünceler duymak değil mi?
Var, astral seyahatle gitmek mümkün zaten
Astral seyahati denediniz mi acaba
Bende hep denedim ama asla başarılı olamadım tabi olamayınca da bıraktım nasıl yaptığınızı paylaşır mısınız
Kesin deneyip gördün değil mi
Aslında biraz korkuyorum ummadığım şeyler görmekten çekiniyorum
Bu gece denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum
İlk defa denediğim bir şey değil yıllardır deniyorum her yöntemine baktım ama olmuyor
Bilginizi benimle paylaşır mısınız
Farklı bir yer görmek istiyorum aslında ruhumun huzur bulması için gerekli bir şey gibi geliyor huzurlu ve güzel bir yere gidip orayı görmek istiyorum mümkün mü bilmiyorum ama hem ürkütücü hem güzel geliyor
Zaten korktuğum için yapamıyorum
Anlatılanlardan çok farklı dediniz doğru olanı nasıl
Yazıyorum şimdi size
Umarım vardır buranın suyu çıktı
bilimin deneylerle ispat edemediği seylere inanma
Keşke gidebilsem
insalla vardir bu hayattab ibaret olmasin
Umut plastik çiçek sulatır insana
valla suluyacam az kaldı
Deme öyle ağlarım
ahshahdbah aglama
Zaten ağlamak için yer arıyordum bahanem oldun
HAVDJABDJBA iyi ben de sigara yaktım
Var.
Gittin mi
boş işlerle uğraşıyorsunuz
Dolu iş ne mesela
Vardır
Güzel soru var elbet
Bence vardır.
Bence yok teknoloji gelişti olsa görürdük
Vardır 🙊
Belki vardır.
Evet var
Gittin mi
evet
Nasıl gittin
Bu böyle bir çırpıda anlatılabilecek bir şey değil ki
Özet geçebilirsin
Gizliliği kaldırdım
Elbette var
Gidip gördün mü
Evet , görmediğin ve emin olmadığın şeylere umut bağlarsan sonun onlar gibi hiç olur
Bu alemlerin sadece İslam'da olduğunu umarım düşünmüyorsundur ve hiçbir şekilde dini kötülemedim
Ben herhangi bir şekilde olup olmadığını savunmadim elbette var dediniz burada denenmiş ve bildirme durumu var gidilmiş ve görülmüş gibi lanse ettiniz sorum oradan geldi spiritüalizme ile ilgilendiğinizi düşünerek böyle bir soru sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?