Sizde de oluyor mu merak ettim?
Hele b*lgam tüküren bir guruh var, onları meşe odunuyla dövmek istiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizde de oluyor mu merak ettim?
Hele b*lgam tüküren bir guruh var, onları meşe odunuyla dövmek istiyorum
Cevap
2Cevap
normal istek
Bu milletin eğitelemeyeceğinin göstergesidir. Çöp atanlara bir ceza verilmesi gerekiyor, başka türlü düzelmez.
eskiden umursardm, artk canları cehenneme diyorum.. insan içinde sigara tüttüreninden çevreyi kirleten öne hepsi gelişmemiş canlılar sadece.
2. sınıf vatandaşlar ama her şey bunlara hak gibi davranıyorlar..
oksijen ısrafıları. bazen koruya filan gidiyorum, mangalcıları görünce sinir oluyorum. illa orada karnlarnı doyuracaklar. Bir de cumbür cemaat gelmişler gürültü, çocuk sesleri. az doganın tadını çıkarın, sessizce gezin ormanda, yok o medeniyet. sonra toplanıp gittiklerinde yerler ful leş.
Ben pisliklerini toplasalar ona da razıyım. Huzur bulayım diye gidiyorum şahinle gelmiş 4 tane taş kafa son ses oyun havası dinliyor falan…
bizim millet görgüsüz cahiller
maalesef :/
Hepsini tek tuşla yok etmek isdiyom
balgamdan nefret hele
İğrenç yaratıklar
Bazen bendede oluyor
of evet ya
Atiyorum
Vay görgüsüz amiga vay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz seni. Toplumsal alanlardaki özensizlik, kaba davranışlar gerçekten insanın canını sıkıyor, içini daraltıyor. Ortak yaşamı paylaşma bilincinin azaldığını görmek insanda ister istemez büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Medeniyet dediğimiz şeyin aslında ne kadar ince bir çizgi üzerinde durduğunu hatırlatıyor bize bu tür anlar. Keşke biraz daha özenli olsak hepimiz, değil mi? 😔🚮