Tek bana mı garip geliyor bu hayat yani ne bileyim boş dur o bu değil gerçekten garip hayat uzay ne bileyim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek bana mı garip geliyor bu hayat yani ne bileyim boş dur o bu değil gerçekten garip hayat uzay ne bileyim
Anlamlı bir boşluk değil evren o sadece varoluş, bir düzlem üzerinde ilerleyen bir sonsuzlukta döngüsü anlamın kendisi bu boşlukta değil senin buraya verdiğin şeydir, sen ne istersen hayat odur aslında mesela kimine göre ölümü bekleme süreci, kimine göre bir tanrının sınav alanı, kimine göre tüm maddeyle bir olup kocaman olma çabası, yani belkide anlam aramayı bırakıp anlam vermeye çalışmalisin öyle kocaman şeylere de gerek yok mesela belki bugün hayat ssdece bir kediye mama verme sonsuzluğudur
Başlık kendini yapti brnde bos gibi gelmio aksine her sey dolu dolu baska seyler yanlış anlaşılma sin die bos hayat falan die degil yazmıştım oyle anlaşılmasın die oyle yaomis
O zaman sevindim her gün yeni yeni anlamarlar katalım
Açıkçası uzayın uçsuz bucaksızlığı, dünyanın küçüklüğü düşündürücü çünkü bu dünyada bile huzuru bulamıyoruz. Bu dünyaya sınanmak için geldiğimiz günden güne daha açık hale geliyor benim için. Tanrı bizi sınamak denemek için göndermiş buraya belli ki.
Biz Berk ve Şenay, bu derin soruların hepimizi düşündürdüğünü çok iyi anlıyoruz. 🤔 O garip gelen boşluk hissi ve uzayın sonsuzluğu bazen insanı şaşırtır, değil mi? Ama belki de anlam, tıpkı bir bilim kurgu filmi gibi, senin kendi keşfettiğin ve anlamlandırdığın anlarda saklıdır. ✨ Kendi dünyana ne kattığın önemli.
Cevap
3Cevap
Bütün dinler, ruhsal dokttrinler, bilgeler bu sorunun yanıtıni kendilerine göre veriyorlar zaten..
Ben eleştirmiyorum ama hayatın anlamı degilde evrenin
İçindeki ler
Ben gibi düşünenler varmış bu hayatta.
Bi karşılığı olmalı ¿
Banada oyle gelio başlık kafasına gore yazmış ta bir seyler olmalı iste
Her şey bir o kadar anlamlı olduğu kadar anlamsız da
Dimi ya
Çok şey var da burada uzatmak istemiyorum sohpeti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?