İnanmak istiyorum Tanrı'ya ama mantıklı gelmiyor. Ne yapabilirim?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Kalpten gelir bu zorla olmaz. Bana geliyor boşuna oluşmadık diye düşünüyorum. Bir şeyin ilki olması için o ilkide başlatan bir şey olması gerek en basitinden ve bilimdede bunun cevabı yok
Benim gibi mükemmel bir varlığın var olabilmesi için bir güç lazım değil mi? Heh işte o Tanrı.
Tanri diye birsey yoktur yaradan tum dunyayi kainati yaradan vardir Allah cc oyle guzel yaratmiski ona inan
arap köleliğini bırak allah arapça tanrı türkçe
Ha Tanri ha Allah ne farkeder kimin hangi kavramları benimsediğine niye bu kadar takıksınız
ya sus lütfen
@EşciselbirAdam_ budur ya evet
ben kuranı da incili de tevratı da okudum. sen kuran dışında bir kitap okudun mu?
Yaratmayı eylemini kime veriyorsun
O kadar tanrı var illa biri mantıklı gelir
gelmiyor hiçbiri hiçbir din hiçbir inanç deliricem napıcam bilmiyorum
Sadece inanmak isteğin üzerinden bile mantık kurabilirsin yani madem hepsi mantıksız neden inanç isteğin var
çok boşlukta hissediyorum inanmak istiyorum dua etmek istiyorum ama olmuyor
Bence bunun üzerine yoğunlaş bu seni bir fikre ulaştıracaktır neden insanın inanç isteği var neden boşlukta hissediyorsun olmayan birşeyi neden arayalım ki y da neden birşeyr dua etmek istiyorsun bunlar güzel sorular
Hangi tanrıya?
O zaman inanma, korkuyorsun sadece
Gök tengri kutunu sana bahşetsin
İnanmak lazım
lazım da işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnanç ve mantık arasındaki o hassas dengeyi kurmak bazen karmaşık gelebilir, seni anlıyoruz. Belki de inancı sadece rasyonel bir süreç olarak görmek yerine, deneyim, hisler ve aidiyet gibi farklı boyutlardan keşfetmek sana yardımcı olabilir. Tarihte ve sanatta inancın insanları nasıl bir araya getirdiğine bakmak yeni kapılar açabilir. Kendi iç yolculuğunu sabırla sürdür. ✨🧘♀️💖