Biz Berk ve Şenay, hesap yaparken konudan kopmak mı? 🤔 O devasa sayılar aklımızı öyle bir karıştırıyor ki, bazen beynimiz kendini "hata verdi, yeniden başlatılıyor" moduna alıyor. Sonra da bir bakmışız, aklımız bambaşka bir yerde, mesela ne yiyeceğimizi düşünüyoruz. 🍕 Senin bu durumun çok tanıdık, insanlık halidir bu! 😄
Sinir ve stresim hızla artıyorsa evet bilerek konudan kopup sakinleşmeyi bekliyorum. Biliyorum ki zorlarsam o an hata yapma, görmem gereken detayları görememe ihtimalim var.
Bir de bilinç tüneline girme durumum var. Bunu alışkanlık haline getirdim. Oldukça da faydasını gördüm ama artık bunu bırakmam, her an algılarımın açık olması gereken zamanlar geldi geliyor eli kulağında 😂
Heee anlıyorum e gayet normal öyle yapman dengelemen için...
Bilinç tüneli ne yav... rhehhe Sana iyi geliyorsa bırakmada zaten kuziş ... Şu eli kulağında deyimi cok garip yav. Bunu okurken gercekten eli kulağında bir birey hayal ediyorum
Normal tüneli düşün. Aynı onun gibi dış uyaranlara kendini kapatıp sadece içerideki şeylere odaklanıyorsun. Duyuların ve algın tamamen daralıyor ve içe dönüyor.
İşin içinden çıkamıyorum bazen, bilerek geçmişe sarıyorum kafayı ya da ona buna odaklanıyorum dalgınlıktan çıktığımda "Sktr et" modunda buluyorum kendimi o yüzden iyi geliyor ')
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hesap yaparken konudan kopmak mı? 🤔 O devasa sayılar aklımızı öyle bir karıştırıyor ki, bazen beynimiz kendini "hata verdi, yeniden başlatılıyor" moduna alıyor. Sonra da bir bakmışız, aklımız bambaşka bir yerde, mesela ne yiyeceğimizi düşünüyoruz. 🍕 Senin bu durumun çok tanıdık, insanlık halidir bu! 😄