Çok isteyerek dua ettiğim bir şey vardı, onun için namaz bile kılıyordum, her şeyi yapardım ama olmadı
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnançsız biri olarak yorumluyorum böyle durumlarda hayırlısı buymuş diye yorumlayabilirsin ve geçek hayatta bazen işler böyledir çok istediğin bir şey gerçekleştiği durumda sonunu getirebilir
tesekkur ederim
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle bir hayal kırıklığı yaşamanı derinden anlıyoruz. Bir şeye tüm kalbinle sarılıp da istediğin olmayınca insan kendini boşlukta hissediyor haklı olarak 💔. Ancak bazen evrenin bizim için başka planları olabilir. Bu durum, belki de farklı bir yolculuğun başlangıcıdır, kim bilir? ✨ Her şeye rağmen umut hep var 🌻.
Cevap
13Cevap
Bu işler dua ile olmaz. Seni ayndınlatmak kolay olmaz
ne ile olur
mucaddele ettim tabiki yatarak dua etmedim elimden gelen her seyi yaptım sonra dua ettim ama olmadi Maalesef
inancsiz misin yanlıs anlama saygi duyuyorum herkese
dedigin seye de inanıyorum beynin neye inandigi cok önemli o kdr abartilmiyor ama dusunuldugunden daha cok
Eski çağlar da dua bu şekilde yorumlanmış, çünkü o zamanın insan algısı ile şimdi ki bir değil. Ancak o dönemde de dua ettiğin inandığın şeye de çalışarak kavuşabilersin söylerler. Ancak illa olacak diye bir şey yok derler. Ve duanın kabul olunma zamanı var derler. Aslında bugün şunu anlarız, herşeyin bir zamanı var, ancak bize öğretilen mucizevi bir şekilde duamızın kabul olması. Allah'ın doğa kanunları vardır ve dua da buna tabidir. Sistem bu şekilde işler.
evet haklısın teşekkürler
Namazi onun için değil de O'nun için kılınca belki olur.
ya tabi allah iccin ama cok istedigim icin kilmaya baslamistim diyelim
Allah vermese de Allahı sevmez misin
Severim tabi hatta Şu an kotu hissediyorum nasip olmadi ama yine de namaz kilicam cunku beni rahatlatan o ama olsun da cok isterdim hayırlısı böyleymis demdk ki
Eğer gerçekten böyle hissediyorsan böyle devam et. Allahtan razıysan seni yüzüstü bırakmaz. Ya Mucib cekmeni tavsiye ederim. İnşallah hayirla olur.
Ne demek onun için namaz ya. Allah için kılarsın namazı
Dua ve ibadet Allah rızası içindir. Karşılık için yapılırsa doğru olmaz.
Namaz Allah için kılınır bı istediğin olmadı diye yüz çevirme o kdr nimeti var uzerimizde
Namazı kendin için kıl bence buradan çıkarılacak ders bu olmalı
Sen pazarlık yapmışsın. onun için namaz kılıyordum nasıl bir mantık anlamadım
Namaz Allah için kılınmalı oysa
Bazı istekler veya aşklar insanı uyandırır ilahi aşka evirir
olsaydi her seyi yapardim oyle cok istiyordum ki ama böyle daha kotu hissettim bosunaymis gibi tum yalvarmalarim yakarmalarim
yine de yapacak bisey yok hayırlısı boyleymis diyorum
Bilakis hayırlısı olduğu için Allah vermedi emin ol 😥
Rabbim maddi manevi şifalar versin
tesekkur ederim size de
🤲🏻🤲🏻✨✨
Sig et kimseye degmezmis
yok bi insanla alakali degil
Sen devam et birakma duaya
artik olacak bisey degil gecti sag ol yine xe
Bak bi arkadasim anlatti inanmazsin yine de soyleyim. Senin gibi kizi var gemc evlenmek ister ama her namazdan sonra kagidi okuyormus. Kagitta sadece iste su boyda bana deger veren hatta aksam 9 dan sonra evde olsun cikmasin diye dualar etmis ve babasi gulmus. Sonra evlenince ayni sekilde eşi olmus. Onun icin birakma
ya yok öyle bi insanla ilgili bisi degil benimki artık olmayacak bisi.. sağol yine de ederim başka konularda
Peki sen bilirsin
Ne istedin ne olmadı?
Senin için hayırlı değilmiş demek ki
Belki senin icin hayırlı bir şey değildi
Olur inş
artik olacak bisey degil gecti
sagol yine de
Şarta bağlı inancın varsa inanma zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?