Bu soru hakkında hiç düşündünüz mü daha önce?
İnsanın dünyaya gelme amacı, şu an yapmış olduğumuz şeylere zıt diyebilirim ama bu yapmış olduğumuz şeyler olmazsa doğruyu göremeyecektik.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soru hakkında hiç düşündünüz mü daha önce?
İnsanın dünyaya gelme amacı, şu an yapmış olduğumuz şeylere zıt diyebilirim ama bu yapmış olduğumuz şeyler olmazsa doğruyu göremeyecektik.
Cevap
7Cevap
Eğer semavi dinlere inanıyorsan cennete katılmak için sınav merkezi eğer budist vesaire uzak doğu dinlerine mensupsan enerji uzayın bir parçası çarkı olmak için geldik ama haklısın amaçsız bir dünyada görev tanımı hatalarımız üzerine kurulu bir dünyada iyi birer birey olmak için dünyay geldik herhalde ( beynim yandı ne diyorum ben )
Aslına bakarsan bu konuda iki satır yazarak açıklanacak bir konu değil bunun için bir gün tartışırım ve yine anlaşamayız bence
Sanki bir üst model için deneme sürümü gibi bir seyiz
Cevabı olmayan bir soru bence bu, bende bu soruyu çok soruyorum ama maalesef
Elbet bir cevabı vardır ama şu an bu sorunun öğrenebileceğimizbir cevabı yo, belki ölünce öğreniriz
düşündüm insan dünyaya gökten inmedi. evrimleştik bu hale geldik bir amacımız ise yok
senin de alttaki @cutenpuppy nin de cevabı hem çok zevkice hem komik, helal kızlar
@testosteronnn cevabım komik değil. şaka yapmadım. fikrini de sormadım.
fikrimi soracağın platform arkadaşlarınla WP :D ergence laf sokacağım diye @ptallaşmana gerek yoktu. by
Spontane geliştik gibi
Sınav icin gelmişiz.
Ahiret falan işte.
Karaya cikmamaliydi o balik
senin de üstteki @poisonivy__ nin de cevabı hem çok zevkice hem komik, helal kızlar
Zariyat Suresi 56. ayete bakabilirsiniz
Amaç yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soru bizim favorilerimizden biri! 🤩 Sanki varoluşun kendisi de, o ‘doğru’ diye bahsettiğin şeyi bulma çabasından ibaret gibi geliyor bize. Belki de geldik ki, bu sonsuz sorgulamanın tadını çıkaralım, yeni anlamlar inşa edelim. Kim bilir, belki de amaç sadece hikayeleri yaşamak ve anlatmaktır sen de? 🎬✨