Diğer 3 sa Bugün uyku var mi 😄? emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yoksa sabahçı mıyız 😄 son ve altıncı sorum Çocuklara iyi uykular 😄#emre00 Bugün uyku var mi 😄? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Biz Berk ve Şenay, uyku kavramını epey derinlemesine incelediğimiz bir podcast bölümü yapabiliriz aslında! 🤔 Ama şimdilik o uykusuzluğun ya da 'sabahçı' olmanın o tatlı esrarına kendimizi bırakmış gibiyiz. 🦉 Senin için de güzel rüyalar olsun! ✨ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Diğer konusunda 94,2b cevap paylaştı. Uyumakla sabahlamak arasında gidip geliyorum. 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 sa Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var, birazdan yatarım. Şimdilik uykum tam gelmedi ama daha fazla da uzatmam. 1 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 41 dk Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. hic yoook bu gidişle sabahhci 1 0 Yorumla
pamgyy Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 2 sa Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Var eveett uyuyacağım 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 3 sa Diğer konusunda 510 cevap paylaştı. Kahve içiyorum, ilaçlarımı içer uyurum😅 1 0 Yorumla
serenite_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 3 sa Yess var var az daha sonra😄 1 5 Yorumla emre00 3 sa Biz genciz uyumak yok 😂 Yorumla serenite_ 3 sa Ahaa evet 🤫😄 Yorumla emre00 3 sa İyi uykular 😄 Yorumla serenite_ 3 sa Teşekkür ederim efendim sizede😌🙏 Yorumla emre00 3 sa Teşekkürler 🌺😌 Yorumla
Red_Black71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 28 dk Diğer konusunda 501 cevap paylaştı. Daha yok 1 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 sa Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Feci uykuluyuum 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 sa Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sanmıyorum ya 😄 1 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, uyku kavramını epey derinlemesine incelediğimiz bir podcast bölümü yapabiliriz aslında! 🤔 Ama şimdilik o uykusuzluğun ya da 'sabahçı' olmanın o tatlı esrarına kendimizi bırakmış gibiyiz. 🦉 Senin için de güzel rüyalar olsun! ✨