Diğer Günaydın ❄️ uykunuzu aldınız mı bugün 💫? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Şöyle uyandım dhsjdbdŞu civcier gibi halay cekesim var şu an o derece almışım uykumu hshshabxGünaydın hepinize ❄️ Günaydın ❄️ uykunuzu aldınız mı bugün 💫? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Caspeɾ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl bizde ailece böleyiz sabah kalkıncahttps://www.youtube.com/shorts/7Tz-0l9TfYc 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ahajdhs Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günaydınn uykumu aldım enerjimi atmaya gidiyorum süperim 😒 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Göz niye deviriyon kavga çıkmasın şimdi 😂😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Canım gitmek istemiyordu da ondan😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ahahaha 😂😂 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Günaydınnnn ben her zaman uykusuzum. Sen uykunu aldın mı peki 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Aldım aldım uzun zaman sonra 😄 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Günaydın ✨ 12 de uyudum 9 da uyandım iş olmasa 9 dan 12 ye kadar devam edecek durumdayım 🥲 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Çalışırken geçer zaten ya 🤗 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaniii aldım gibi ama hava karanlık olunca alamamış gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Günaydın.Fazla fazla uyuyorum bu aralar. 1 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Halay çeken civciv kjdskjflsd Yok alamadım 2 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hshshsjfd Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Ne uykusu hangi uyku uyuyamadım ki 1 23 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kimi düşündün acep djshshf Yorumla ouzinyo +1 yıl Birini mi düşünmem gerek :D slkdklsd uyku problemim var belki belki hastayımsdjsdf Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hdjahj hasta değilsin bugün kıtır kıtır seslide konuştun Yorumla ouzinyo +1 yıl Nerden biliyorsun sese geldin mi ki slkdskld Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gelmedim müsait değildim ama gördüm dhsjfhs kıtır kıtır konuşmadan o kadar uzun orada olmazdinız djsnsjg Yorumla ouzinyo +1 yıl kıtır kıtır tabiri de hoşmuş lksdklsd. Bir sorun vardı o yüzden şey olmuştu ama hastayım dişim ağrıyor Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tabirlerim çok hoştur shshshf sorunu biliyorum sana takıldım fjdjg Geçmiş olsun bilmiyordum 😌 Yorumla ouzinyo +1 yıl Hee tabii oysa onuda söylemiştim orada ama hiiçç oraları görmemiş illa birinden hoşlanmam gerek dlkkjs. Sağ olasın Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben okumam öyle grupta geçen her muhabbeti djsjfjs Yorumla ouzinyo +1 yıl Tabii canımmm fark ettim onu kjdjksd Yorumla Kadjdaks +1 yıl Nickimi mi uazmaya çalıştın ne fjsjshf Yorumla ouzinyo +1 yıl gülmeye çalıştım jdjfd O nikci ancak sen yazabilirsin sdsd Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kadjdaks gözüm kapalı yazdım djdjdjsjfbsjc Yorumla ouzinyo +1 yıl işte senin gözün kapalı yazdığını biz açık yazamıyorum kdkdk o değilde şu profildeki kadını bana ayarlarsan birazda onun için uykusuz kalabilirim sdsdsd Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ahsjajdhjsbdhshdhd unutturma ben sana o kadının şeyini vercem akşam saatlerinde dkdkd Yorumla ouzinyo +1 yıl Güzel bir şeyi olsun bari hem akşam oldu zaten sldks Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bekle işte burada akşam bir iki saate olcak djdjsjshsbc Yorumla ouzinyo +1 yıl ohoo sende kim öyle kim kala Yorumla Kadjdaks +1 yıl İsim bitsin donecem san fjshfsjnc Yorumla ouzinyo +1 yıl Okkki dokki bekliyorum dsdsd Yorumla ouzinyo +1 yıl eee 3 saat oldu Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamda gelmişken djsbf Yorumla ouzinyo +1 yıl Ben bilmem gelmedin dsksd Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bulduğum her sıcak köşede uyumaya çalışıyorum. :D 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sıcak köşeleri hiç sevmem ihh Yorumla Hanjinx +1 yıl Hava soğuk ama hasta mı olayım bir taraftan sıcak ufaktan da bir esinti olacak ohh miss Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sıcakta uyku tutmaz ki sabaha kadar uyuyamam djshf Yorumla Hanjinx +1 yıl Ya bende uyuyamam hiçte sevmem ama şimdi ofiste olunca yine bir köşe arıyorum. :D Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alabildim şükürler olsun 😊 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Şükür şükür günaydın Semih Yorumla Semih6934 +1 yıl Günaydın 👋😊 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. tek gözüm kapalı halen 11 e doğru açılıyor 1 14 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Senin gözün hep kapalı shsnf Yorumla u tenedos +1 yıl perde inmiş gözüme Yorumla Kadjdaks +1 yıl Evet kesinlikle yaşlandın Yorumla u tenedos +1 yıl gidemde ölem Yorumla Kadjdaks +1 yıl Camdan atla fhsjf Yorumla u tenedos +1 yıl soğuk şimdi daha sıcak bi yöntem öner Yorumla Kadjdaks +1 yıl Şöminenin içine şok kendini fjjsncns Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sok Yorumla u tenedos +1 yıl harika bi fikir akşam yemeğine davetlisin şöminede ben Yorumla Kadjdaks +1 yıl Öğk insan eti yedirme bana dhshdjs Yorumla u tenedos +1 yıl bi lokma ye arkandan ağlarım Yorumla Kadjdaks +1 yıl Haram haram Yorumla u tenedos +1 yıl dinazor eti yiyordun geçen bişi yoktu onda Yorumla Kadjdaks +1 yıl O evet en azından insan eti değil djdhsg Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Günaydın hayır alamadım 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 478 cevap paylaştı. evet uykumu aldım bu gün 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tam alanadik 1 2 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Alamadım arkadaşım Yorumla Kadjdaks +1 yıl Anladık. Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Günaydın, aldım sayılır :)) 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. düne göre daha dincim 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 19,6b cevap paylaştı. Hayır maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bizde ailece böleyiz sabah kalkınca
https://www.youtube.com/shorts/7Tz-0l9TfYcAhajdhs
Günaydınn uykumu aldım enerjimi atmaya gidiyorum süperim 😒
Göz niye deviriyon kavga çıkmasın şimdi 😂😂
Canım gitmek istemiyordu da ondan😂
Ahahaha 😂😂
Günaydınnnn ben her zaman uykusuzum. Sen uykunu aldın mı peki
Aldım aldım uzun zaman sonra 😄
Günaydın ✨ 12 de uyudum 9 da uyandım iş olmasa 9 dan 12 ye kadar devam edecek durumdayım 🥲
Çalışırken geçer zaten ya 🤗
Yaniii aldım gibi ama hava karanlık olunca alamamış gibi hissediyorum
Günaydın.
Fazla fazla uyuyorum bu aralar.
Halay çeken civciv kjdskjflsd Yok alamadım
Hshshsjfd
Ne uykusu hangi uyku uyuyamadım ki
Kimi düşündün acep djshshf
Birini mi düşünmem gerek :D slkdklsd uyku problemim var belki belki hastayımsdjsdf
Hdjahj hasta değilsin bugün kıtır kıtır seslide konuştun
Nerden biliyorsun sese geldin mi ki slkdskld
Gelmedim müsait değildim ama gördüm dhsjfhs kıtır kıtır konuşmadan o kadar uzun orada olmazdinız djsnsjg
kıtır kıtır tabiri de hoşmuş lksdklsd. Bir sorun vardı o yüzden şey olmuştu ama hastayım dişim ağrıyor
Tabirlerim çok hoştur shshshf sorunu biliyorum sana takıldım fjdjg
Geçmiş olsun bilmiyordum 😌
Hee tabii oysa onuda söylemiştim orada ama hiiçç oraları görmemiş illa birinden hoşlanmam gerek dlkkjs. Sağ olasın
Ben okumam öyle grupta geçen her muhabbeti djsjfjs
Tabii canımmm fark ettim onu kjdjksd
Nickimi mi uazmaya çalıştın ne fjsjshf
gülmeye çalıştım jdjfd O nikci ancak sen yazabilirsin sdsd
Kadjdaks gözüm kapalı yazdım djdjdjsjfbsjc
işte senin gözün kapalı yazdığını biz açık yazamıyorum kdkdk o değilde şu profildeki kadını bana ayarlarsan birazda onun için uykusuz kalabilirim sdsdsd
Ahsjajdhjsbdhshdhd unutturma ben sana o kadının şeyini vercem akşam saatlerinde dkdkd
Güzel bir şeyi olsun bari hem akşam oldu zaten sldks
Bekle işte burada akşam bir iki saate olcak djdjsjshsbc
ohoo sende kim öyle kim kala
İsim bitsin donecem san fjshfsjnc
Okkki dokki bekliyorum dsdsd
eee 3 saat oldu
Tamda gelmişken djsbf
Ben bilmem gelmedin dsksd
Bulduğum her sıcak köşede uyumaya çalışıyorum. :D
Sıcak köşeleri hiç sevmem ihh
Hava soğuk ama hasta mı olayım bir taraftan sıcak ufaktan da bir esinti olacak ohh miss
Sıcakta uyku tutmaz ki sabaha kadar uyuyamam djshf
Ya bende uyuyamam hiçte sevmem ama şimdi ofiste olunca yine bir köşe arıyorum. :D
Alabildim şükürler olsun 😊
Şükür şükür günaydın Semih
Günaydın 👋😊
tek gözüm kapalı halen 11 e doğru açılıyor
Senin gözün hep kapalı shsnf
perde inmiş gözüme
Evet kesinlikle yaşlandın
gidemde ölem
Camdan atla fhsjf
soğuk şimdi daha sıcak bi yöntem öner
Şöminenin içine şok kendini fjjsncns
Sok