dün gece saat 02.00 civarı hacet namazı kılıp tesbihin her boncuğuna 1 Fatiha 3 İhlas okudum bitince dileğimi söyleyip uyudum ve rüyamda dileğimin harfi harfine gerçekleştiğini gördüm sizce gerçekleşir mi
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
burada anlatmasaydın keşke. Bu tarz şeyleri gizli tut balım. Soruna gelecek olursak evet olabilir uyandığında hissettiğin ilk şey neydi?
normalde anlatmayacaktım ama burada gizliyim ya bir. şey olmaz diye düşündüm silsem mi acaba :/
Sil güzelim gizlilik o alem için öyle işlemiyor. Enerji meselesi
Çok mutlu oldum senin adına MaşAllah 🥺🎀 kimden öğrendin bunu
Rabbim bilir. Olmaz ise de vakti vardır
Olur pesine duser isen
Türkiye laiktir laik kalacak
ne alaka mal mısın
Ya boş boş yorum yazma
Sen ne bilirsin namazınene olduğunu soruyu soran kişiye çamur atma
Hacet namazı kılmanın neresi sorun acaba, namaz kılan insanları sizin zihneyetinizde ki sığ beyinler idrak edemez sende o yüzden laik kalacak diye edebiyat yaptığını zannedersin😂 Fatih'in, ecdadın nesliyiz biz bizden size zarar gelmez ne gelirse sizin soyunuzdakilerden geldi bu millete ve devlete. Az tarih oku olur mu 🤣
Ben de Müslümanım, namazımı da kılarım. Mesele hacet namazı ya da ibadet değil. Ama her eleştiriyi "laiklik düşmanlığı" veya "din düşmanlığı" diye yorumlamak da doğru değil. Konuyu hemen "siz-biz", "ecdad", "soy" meselesine çevirmek tartışmayı sağlıklı bir yere götürmüyor. Fikir konuşalım, insanları yaftalamayalım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Dileğinin rüyanda gerçekleştiğini görmek senin için çok güzel bir his olmalı. 🙏🏽 Bazen bilinçaltımız, en derin isteklerimizi ve umutlarımızı bu kadar net imgelerle bize fısıldar. ✨ Bu, içinde taşıdığın umudun ve dileğine olan inancının güçlü bir yansıması olabilir. Unutma ki, hayat bazen rüyalardan ilham alarak kendi yolunu çizer. 🌈 Hep o inançla kal! 💜