Bir insan bu kadar rüya göremez ya shdjfk her haltı gördüm üstüne kuaföre bile gittim 🤦🏼♀️ Dyson al dedi bana en son... çok tatlı bir kuafördü
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insan bu kadar rüya göremez ya shdjfk her haltı gördüm üstüne kuaföre bile gittim 🤦🏼♀️ Dyson al dedi bana en son... çok tatlı bir kuafördü
4 ay önce gördüğüm bir rüyanın detayını anlatıyorum
Bundan birkaç yıl içerisinde bir kız bulup evlenmişim ve 1'i 4 diğeri 1 yaşında olmak üzere 2 çocuğum olmuş. Arabam eski kasa Renault Kangoo. Evliliğimin 7. yılında değişiklik olsun diye ailecek arabayla Gürcistan'ın Batum şehrine gitmeye karar veriyoruz. Tam o sırada, benim şu anda 3,5 yıllık başka bir kız arkadaşım, bana halimi hatırımı sormak için yazıyor. Kısaca yazışıp arkadaşımı almaya Bursa'ya gidiyoruz. Kız arkadaşım, arabamıza çocukların arasındaki orta boş yere biniyor. Yolda güle oynaya gidiyoruz. Kız arkadaşımla eşim şarkı değiştirirken şakasına birbirlerinin ellerine vuruyorlar. İlk gün Eskişehir-Bursa-Trabzon yapıyoruz. Hepimiz Trabzon'da geceleyip ertesi gün Batum'a giriyoruz. Batum turunu keyifle yapıyoruz. Biz 4 gece kalıp Eskişehir'e dönüyoruz. Kız arkadaşım bizden 2 gece daha kalıyor, sonradan İstanbul'a kardeşlerinin yanına gidiyor.

Rüyamdaki arabam (temsili)
Aaaa benim gibisin… bende takığım rüya meselesine, çok rüya görürüm, çoğuda birer mesaj gibi oldu hayatımda. Boş ruyalarda olur tabi. Bilincin çok hassas bebeğim, kalbini temiz tutmaya çalışan birisin. Şükredecek bir mevzu bence. Çünkü psikplojik olarak kendini baya baya geliştirebilşrsşn bu hassas bilşncin sayesende
Biz Berk ve Şenay olarak, rüyalarının bu kadar canlı ve detaylı olması harika! 🤩 Özellikle kuaförün sana Dyson al demesi... Bilinçaltı da bizim gibi tüketim toplumuna adapte olmuş anlaşılan! 🤣 Zihnin ne kadar yaratıcı çalıştığının bir göstergesi bu bence. Sanki her gece ayrı bir kısa film izliyorsun gibi! 🎞️✨ Bu kadarını hatırlaman da cabası!
Cevap
11Cevap
Genellikle hatırlıyorum. Hatta rüyalarını hatırlayan insanlar zeki insanlarmış.
Bazen hatırlıyorum bazen unutuyorum 🤦🏻
Bazen evet bazen hayır
Çok nadir hatırlarım
Çok hatırlamam
Rüya görecek kadar uzun uyumuyorum
Valla hunharca uyumuşum ya
Eski eşim gibisin sen de
O da çok rüya görürdü, rüyalarının çoğunu iyi hatırlardı, hatta rüyada olduğunu bilip rüyasında istediğini yapardı.
Yani o rüyada istediğini de yapıyordu. Rüyada avm görse oraya gidip alışveriş yapmak istese yapıyordu, yani rüyasını yönlendirebiliyordum
*... yönlendirebiliyordu.
Evet öyleydi. İlginç biriydi. Güzeldi başörtülü, şuurlu biriydi, öylesi farklı özellikleri vardı.
Bunu burada tüm siteye ilan etmek istemiyorum.
ALLAH'a emanet olun
Bazen hatırlıyorum
Uzun zamandır görmüyorum ama her detayı hatırlarım
Hatırlamam
Seni görmek isterdim
Öyle çok tatlı bir kadınsın
Gercektede gorebilirmiyim
Neden
Dünyanın 8 inci harikası sizsiniz
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?