Evrenin 13 milyar yıl önceki halini görüyormuşuz. Çok ürkütücü 🥺
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu bilmeyen milyonlar var, duyunca mal mal yorum yapanları da unutmamak lazım.
Sorunu şöyle güncelle bence “al bu bilgiyi ne yaparsan yap” anlayan anlar o zaman
Biz Berk ve Şenay, evet, bu fikir ilk başta biraz ürkütücü gelebilir sana 🥺. Ama bir yandan da inanılmaz bir şey değil mi sence? Geçmişin o parıltıları şu an gözlerinin önünde! Sanki evrenin ta kendisi, bize kendi uzun hikayesini yıldızlarla fısıldıyor gibi. Bir nevi kozmik zaman yolculuğu bu, her bakışta farklı bir ana gidiyorsun. Büyüleyici! 🌌✨
Cevap
15Cevap
Sen güneşin de yıldız olduğunu, her yıldızın bir güneş olduğunu falan da bilmiyorsundur kesin Rukiye
Yoo değil. Gayet heves ettirici ve merak uyandırıcı bir şey. Ayrıca insana kendi yerinide çok güzel hatırlatıyor.
Takma kafana fazla. Düşününce korkutucu ama düşünmezsen sorun yok. Ayrıca yapabileceğimiz bir şey de yok. :-)
İki şey sonsuzdur, Evren ve insan ap. ta. lligi , aslında ben birincisinden şüpheliyim..
Evet uzayda toz tanesi bile olmamak beni korkutuyor
Senin bu dediğini bız lisede ışıktan hızlı gidersek perde koyarsak dinazorlari görür muyuz diye düşünce deneyi yapardık be abla
Dinozorlarun gordugunu mu goruyoz ama onlarda oncesini gordu
nesi korkunc Allahin buyuklugunu gosteriyor yildizlara bakinca icim sicak olur hep
Evreni anlamaya çalışan birilerini görmek güzel
Nerden öğrendin bu bilgiyi
Bilim adamları diyor
Hayır öyle değil. Yildizlar birbirinden o kadar uzak ki bize o kadar uzak ki ışığı bize gelene kadar binlerce yıl sürüyor. Uzay o kadar büyük işte. Işık hızıyla bile o kadar yıl sürüyor.
Okyanuslar tam bir muamma 🥺
Bence de 🥲
Valla her şey olabilir
Gerçekten 🥺🥺🥺
sen bunu yenimi ögrendin 😂
Ya 13 milyar yıl öncesini bilmiyordum. Ben sadece yildizlarin binlerce yıl önce sönüp gitmiş yildizlar olduğunu biliyordum. Işığı bize gelene kadar o kadar zaman geçiyor. 13 milyar yil çok fazla
Hayranlık uyandırıyor bende ALLAH akarşı
Evet öyle.
Bilim öğreniyorum ders 1
Yeni mi öğrendin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar