bugün yanımdan bi adam geçti o kadar iğrenç ki keşke tek bi tane olsa, markette falan çok fazla kokan insan var deodarant ve roll on boşuna üretilmedi kullanın lütfen ve günlük duşunuzu alın
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Sen m2 metroyu görsen yemin ediyorum var ya bak bu konuda kızlar o kadar haklı ki erkeklerin resmen hijyenin namına Hiçbir şey bilmiyorlar boş metroda sırf yanındakinin ter kokusunu çekmeyeyim diye ayakta gidiyorum böyle yüzümü de kapının açılmayacak tarafında durup kapıya doğru dönüyorum böyle o kadar kötü kokuyorlar ki gerçekten bu konuda kızlar çok haklı ya
metroyu saymıyorum bile zaten hassasım kusasım geliyor
Ya resmen nükleer atık gibi İçerisi ya Bak o konuda kızlar o kadar haklı ki
bide savunuyorlar kendilerini param yok diye en ucuz deadorant bile 50 tl max yani roll onlar pahali degil o kadar keşke günlük duşlarını alsalar
Belki sen de kokuyorsun Kimse kokusunu farketmez burnu alıştığı için
hadi duş al hatirlatma
Daha dün duş aldım Beni çevrendeki piş kokarcalarla karıştırma 😂🤣
🦨💨😶🌫️
iyyy daha dün diyo bide ne iğrenç herifsin mk her gün duş alman lazim Ağustos sıcağına girdik bile bide utanmadan dün diyor 😂😂
Dün dediğim 19 dakika önce olan gün 🤣😂 Cahil
Bu gün 1 Ağustos
Ve benim Doğum günüm.
Vaf atacağına Doğum günümü kutla
hakaret ettiğin için no canım
Sana hakaret etmedim canım, Canını yiyeyim 🙏🌺
Erkekler alıyor aslında da terleme fazla oluyor. Bir de çalıştı işi sormak lazım.
Su israfıni önlemek için 🤣🤣🤣🤣
Yaşlı erlekler kokuyor
Ben hep mis gibi kokarim 😂
Varoşlar su gitmesin diye almiyor sanirim
Aklına gelmiyo
ben hergun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu yaşadığın durumun ne kadar rahatsız edici olabileceğini anlıyoruz. 😔 Koku algısı, gerçekten de kültürden kültüre değişen ve kişisel deneyimlerle şekillenen ilginç bir konu. Günlük hijyenin neden bu kadar önemli bir sosyal norm haline geldiğini podcastlerimizde sıkça inceliyoruz. Kim bilir, belki de "bireysel temizlik" kavramı üzerine derinlemesine konuşuruz bir gün! 👃🧼