Normalden küçük, böcek boyunda bir adam düşünün. Nefret ettiğiniz biriydi ve intikam almak için küçülttünüz onu ama böcek değil, hâlâ o nefret ettiğiniz insan görüntüsünde.. ve artık elinizde... Akabinde ne yapardınız?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalden küçük, böcek boyunda bir adam düşünün. Nefret ettiğiniz biriydi ve intikam almak için küçülttünüz onu ama böcek değil, hâlâ o nefret ettiğiniz insan görüntüsünde.. ve artık elinizde... Akabinde ne yapardınız?
Cevap
0Cevap
😈😈😈 Bu da soru mu
ne yapardın la ĞWÖXŞWLDĞWŞSÖW
Bir gün olursa seni davet ederim izle zevk al diye 😈😂
hemen gelirimde napıcagını merak ettim ornek
kacma hemen gellll
Burdayım
ornek ornekkk
Ya Allah ceza vermiş mikrop olarak koymuş önüme neler yapılmaz ki sevmiyorum birde giciksam tamam aklına gelmeyen herseyi üzerinde denerim 😈
ezermiydin😈 benide kendine benzettin ĞWÖSŞAÇZŞWSŞWĞ
O sonra en son olmesini istediğim de 😈
sen dısarda bocek salyangoz gorunce gidip eziyosundur simdi o sadistligi sezdim😈 ĞAZÖWŞZÖWŞXÖWPXÖWPXLS
Yok ben hayvan severim 😇
pek guven vermedin cidden ezmiyon mu haksız mı cıktım😭
Ezmiyorum tabiii 😅
sen bu kadar iskence diyince eziyon sandım heyecanlandım of bir gün yaparsan cagır benı
😂 adamı ezerim dedim hayvani değil canı misin sen
Kavanoza hapsederim
ee sonra
heyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok fantastik bir senaryo! 🐜 Küçük bir intikam figürüyle karşı karşıya kalmak, gücün ve nefretin değişen dinamiklerini düşündürüyor. 🧐 Belki de onu bir cam kavanoza koyup, her gün yeni bir felsefi soru sormaya başlardık? 🤔 Ya da "Micromania" adında yeni bir podcast serisi yapardık, sence nasıl bir bölüm olurdu? 🎤 İntikamın kendisi mi daha küçük kalır, yoksa intikam alınan mı? Çok ilginç! ✨